Follow us

Έκπληξη! Αυτές τις παρουσιάστριες διεκδικεί το Open

Το Open διεκδικεί δύο παρουσιάστριες - Ποιες είναι αυτές;

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM
OPEN Rnew

Η τηλεοπτική σεζόν ολοκληρώνεται και πολλές εκπομπές ρίχνουν οριστικά αυλαία και έτσι τα τηλεοπτικά κανάλια έχουν αρχίσει τις συζητήσεις για την επόμενη σεζόν. Μάλιστα το Open φαίνεται ότι διεκδικεί δύο αρκετά γνωστές παρουσιάστριες για τις ψυχαγωγικές ζώνες σύμφωνα με την εφημερίδα "Espresso”.

Η Κατερίνα Καραβάτου και η Αντελίνα Βαρθακούρη είναι δύο από τις παρουσιάστριες που βρίσκονται στο στόχαστρο του Ανοιχτού Καναλιού για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Λίγες ώρες μετά την επίσημη λήξη της συνεργασίας της Κατερίνας Καραβάτου με το κανάλι Star, σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, η παρουσιάστρια, εκτός από την κρούση του ΑΝΤ1, δέχεται στενό μαρκάρισμα και από το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη προκειμένου να αναλάβει την πρωινή ψυχαγωγική ζώνη μετά την αποχώρηση της Κατερίνας Καινούργιου.

Αλλά και η Αντελίνα Βαρθακούρη έχει βάλει πλώρη για το Open. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Espresso, η παρουσιάστρια συζητά για την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου μετά την φυγή της Σίσσυς Χρηστίδου. Τις φήμες επιβεβαίωσε και η ίδια καθώς εθεάθη στο Κορωπί και στις εγκαταστάσεις του καναλιού. Τραβώντας ένα insta story για μια εμπορική συνεργασία πρόδωσε την επίσκεψή της στον τηλεοπτικό σταθμό.

Ωστόσο, η παρουσιάστρια έχει συμβόλαιο με τον ΣΚΑΪ, με το κανάι του Φαλήρου να την προορίζουν για την παρουσίαση μιας μαγνητοσκοπημένης ωριαίας εκπομπής με γυναικείο περιεχόμενο, το Σαββατοκύριακο.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα