Follow us

Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 10 Ιουλίου 2021 | Πώς επηρεάζονται τα ζώδια;

*Επηρεάζονται θετικά Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες αλλά και Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο, όσοι έχουν μοίρα από 16-20 καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια και τις μοίρες αυτές.

MissBloom.gr
ΓΡΑΦΕΙ: MISSBLOOM.GR
ζώδια, ζευγάρι

Η νέα Σελήνη πραγματοποιείται στην 18η μοίρα του Καρκίνου. Ο Καρκίνος έχει να κάνει με το σπίτι, την οικογένεια, τα ακίνητα, την πατρίδα μας, την ψυχή μας, το παρελθόν, την παιδική ηλικία, τα συναισθήματά μας. Μπορεί να αποφασίσουμε να κάνουμε μια ανακαίνιση ή να επισκεφτούμε τα πάτρια εδάφη. Το μακρινό τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα μπορεί να μας δώσει έμπνευση, ειδικότερα αν ασχολούμαστε με την τέχνη. Αυτό το διάστημα μπορεί να δημιουργηθούν υγιείς συναισθηματικές σχέσεις. Είναι σημαντικό να ακούμε τα συναισθήματά μας και να τα εκφράζουμε. Και αν αυτά είναι αμοιβαία, μπορεί να δημιουργηθεί μια ωραία σχέση. Νέα Σελήνη σημαίνει μια νέα αρχή στις οικογενειακές μας σχέσεις.

Πώς θα επηρεάσει όμως η νέα Σελήνη όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου.

ΚΡΙΟΣ

Η νέα Σελήνη στρέφει το βλέμμα σου στο σπίτι, στην οικογένεια, σε ακίνητα και σε οικεία πρόσωπα. Μπορεί να έρθεις πιο κοντά με τους γονείς σου ή μπορεί να θέλεις να περνάς περισσότερο χρόνο στο σπίτι σου. Μπορεί πάλι να σου έρχονται στο μυαλό αναμνήσεις ακόμα και μέσα από την επιστροφή κάποιου προσώπου στη ζωή σου. Άσε πίσω σου όμως το παρελθόν και ξεκίνα κάτι νέο, που δεν θα σου δημιουργεί ανασφάλειες. Μπορεί να αποφασίσεις να κάνεις μια ανακαίνιση στο σπίτι σου για να το ομορφύνεις. Κάνε μια αλλαγή αλλά όχι με παρορμητικό τρόπο.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τη νέα Σελήνη ενδιαφέρεσαι για τη γνώση, μπορεί να κάνεις μια νέα συμφωνία ή ένα ταξίδι. Η επικοινωνία σου είναι χαρούμενη και συναισθηματική. Ανταλλάσσεις τις ιδέες σου και μαθαίνεις νέα και πληροφορίες. Κάνεις πολλές εκδρομές και αποδράσεις. Εξομαλύνεις σχέσεις με αδέρφια, συγγενείς, γείτονες. Βελτιώνεται η επικοινωνία με αγαπημένα πρόσωπα.

Δες περισσότερα στο Missbloom.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Tags

Διαβάστε Ακόμα