Οι προετοιμασίες για τις σειρές μυθοπλασίας στα επιτελεία των καναλιών για τη νέα σεζόν έχουν ήδη ξεκινήσει. Την Τρίτη 29 Ιουνίου σε ένα ζεστό, φιλικό και ανυπόμονο κλίμα έγινε η πρώτη συνάντηση των ηθοποιών της νέας οικογενειακής κωμικής σειράς του Alpha.
Όσον αφορά την υπόθεση, η Ρωξάνη Ταβουλαρέα, μια γυναίκα στα πενήντα της χρόνια, καλείται να κάνει... επανεκκίνηση στη ζωή της. Τρία παιδιά, δυο νύφες και ένας γαμπρός θα την δυσκολέψουν αρκετά. Ένας ερωτοχτυπημένος ανταγωνιστής, ο περίφημος Θωμάς Παπαπέτρου θα βρεθεί και πάλι στο δρόμο της. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, η Έλλη, η κολλητή της φίλη είναι πλέον ζευγάρι με τον παλιό της έρωτα, τον Δημήτρη. Πόσα πια ν' αντέξει κανείς;
Η νέα οικογενειακή κωμική σειρά έρχεται τον Σεπτέμβριο στον Alpha. Το σενάριο υπογράφουν η Γωγώ Φώτου και ομάδα σεναριογράφων, ενώ τη σκηνοθεσία ο Πιέρρος Ανδρακάκος.
Στη νέα αυτή παραγωγή της Tanweer Productions που είναι βασισμένη στο format "La Suegra" πρωταγωνιστούν οι: Παναγιώτα Βλαντή, Μάριος Αθανασίου, Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Δήμητρα Σιγάλα, Φωτεινή Ντεμίρη, Παρθένα Χοροζίδου, Άννα Μενενάκου, Δημήτρης Παπαδάτος, Νικόλας Παπαδομιχελάκης, Μελίνα Βαμπούλα, Αναστάσης Κολοβός, Αντώνης Γιαννακός, Βασίλης Γιακουμάρος, Ελευθερία Πάλλα, Μελίνα Πολυζώνη, Αλέξανδρος Πχιεχόβιακ, Τζίνα Ράπτη, Μαρθίλια Σβάρνα και στο ρόλο της Ελευθερίας Ταβουλαρέα η Βίλμα Τσακίρη.
Δείτε τις φωτογραφίες από την πρώτη συνάντηση των συντελεστών: