Follow us

Η Κατερίνα Καινούργιου & η επόμενη μέρα μετά το "Ευτυχείτε" - Η πρώτη εμφάνιση στις εγκαταστάσεις του Alpha

Οι πρώτες πληροφορίες για το επόμενο βήμα της Κατερίνας Καινούργιου μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με το OPEN

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM
Κατερίνα Καινούργιου

Λίγες ώρες μετά το φινάλε της εκπομπής "Ευτυχείτε” από την τηλεόραση του Open, πολλά είναι τα σενάρια για την επόμενη μέρα της Κατερίνας Καινούργιου στην ελληνική τηλεόραση.

Διαβάστε Επίσης

Οι πρωτες πληροφορίες

Σύμφωνα με την εφημερίδα ΟΝ ΤΙΜΕ το επικρατέστερο σενάριο όλων είναι η μεταγραφή -και η επιστροφή της γνωστής παρουσιάστριας στο κανάλι της Κάντζας, 5 χρόνια μετά το τέλος της πολύκροτης συνεργασίας τους.

Το "διαζυγιο" με το Open

Στο επίκεντρο των συζητήσεων παραμένει φυσικά και το τι θα συμβεί με την καταβολή της οικονομικής ρήτρας στο κανάλι Open μετά το οριστικό διαζύγιο. Όπως όλα δείχνουν, σύμφωνα με την εφημερίδα, τις διαπραγματεύσεις στο συγκεκριμένο κομμάτι έχει αναλάβει η Barking Well Media και ο καλός φίλος της παρουσιάστριας, Νίκος Κοκλώνης.

Αξίζει να αναφερθεί ότι προάγγελος του τέλους της συνεργασίας της Κατερίνας Καινούργιου με το Open υπήρξε κι η πρόσφατη αποχώρηση από το τιμόνι της εκπομπής του Θέμη Μάλλη, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, επισκέφτηκε μαζί με την Έλενα Κατραβά τις τελευταίες μέρες τα Studio Pro στο Πικέρμι απ΄ όπου βγαίνουν οι ψυχαγωγικές εκπομπές του Alpha και του Star.

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα