"8 Λέξεις": Αυτό είναι το συγκλονιστικό φινάλε!

Οι "8 Λέξεις" μας αποχαιρετούν με ένα απολαυστικό διπλό επεισόδιο

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ

Η καθημερινή σειρά του ΣΚΑΪ "8 Λέξεις” έρχεται στο τέλος της μετά από δύο χρόνια επιτυχημένης προβολής. Την Παρασκευή 2 Ιουλίου θα είναι παρακολουθήσουμε τον επίλογο της ιστορίας μέσα από ένα διπλό επεισόδιο. Στα τελευταία επεισόδια αντικρίσαμε τους ήρωες μας αντιμέτωπους με τα λάθη τους, ενώ οι έρωτες μεταξύ τους όλο και φούντωναν. Για κάποιους λοιπόν θα αποφασίσει η μοίρα για το μέλλον τους την στιγμή που άλλοι θα πιάσουν την ζωή από τα μαλλιά.

Για την ακρίβεια, το τελευταίο επεισόδιο βρίσκει τον Οδυσσέα φανερά υπερήφανο για τον τρόπο που κατάφερε να μανατζάρει τον εαυτό του, ενώ νιώθει πλέον πως η Έρση του είναι περιττή, ίσως αυτή η σιγουριά του να μην κρατήσει για πολύ. Από την άλλη ο Μιχαήλ και η Βικτόρια δουλεύουν πάνω στις προετοιμασίες του γάμου τους στην Κέρκυρα, και η χαρά τους δεν μπορεί να κρυφτεί από τους αγαπημένους τους συγγενείς και φίλους.

Η Ηλιάνα δεν θα βρεθεί σε καλή ψυχολογική κατάσταση όταν θα αντικρίσει οικογενειακές φωτογραφίες από την Κέρκυρα, για την ακρίβεια θα υστεριάσει. Η ίδια καταφθάνει στο νησί οπλοφορώντας και έρχεται αντιμέτωπη με τον Οδυσσέα. Όσο για την κατάληξη όλου αυτού; Τουλάχιστον οδυνηρή για την ίδια αλλά και για τον πατέρα της τον Άκη οποίος δεν θα αντέξει το βάρος, η Αποστολία δεν θα φύγει λεπτό από δίπλα του.

Για ακόμη μία φορά θα δούμε τον Μάρκο να απολογείται στην Ναυσικά, η οποία συγκινείται και του δίνει άλλη μία ευκαιρία. Στην συνέχεια το ανακοινώνουν στα παιδιά, με την Τζουλιάνα να εμφανίζεται πλήρως ενθουσιασμένη για αυτό το γεγονός. Για την Ναυσικά βέβαια, είναι διπλή εορτή καθώς πολύ σύντομα το ιατρικό της έργο πρόκειται να ανταμειφθεί. Παράλληλα, η Κατερίνα ξανά βρίσκει την οικογενειακή της ευτυχία μαζί με τον Μιλτιάδη, έχοντας πλέον αποδεχτεί τον Άλκη ως επίσημο μέλος της οικογένειας Μαρόγλου.

Η Μάγδα ανακοινώνει κάτι πάρα πολύ ευχάριστο στον Αιμίλιο: περιμένει το παιδί του, και ο ίδιος πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Μέσα σε όλα αυτά η Ελισάβετ τους χαιρετά όλους από Αργεντινή. Ο Σίμος εδραιώνεται ως ο νέος παρουσιαστής του δελτίου ειδήσεων του καναλιού, και ταυτόχρονα η σχέση του με την Σμαράγδα είναι στα καλύτερά της. Η οικογένεια του Νικηφόρου και της Εύας μεγαλώνει, με την συμπεριφορά της Ολυμπίας να βελτιώνεται συνεχώς.

Δεν θα μπορούσαμε να ξεχάσουμε το παρεάκι της Κέρκυρας. Πιο συγκεκριμένα ο Φρίξος, η Έλλη και η Ιφιγένεια πρόκειται να βρουν ξανά τις ισορροπίες τους. Η πορεία του Έκτορα, τόσο επαγγελματικά όσο και ερωτικά προβλέπεται λαμπρή, η Δάφνη είναι ο έρωτας της ζωής του. Επανασυνδέσεις, χωρισμοί, αγωνία, συγκίνηση, δοκιμασία, αλλά και λύτρωση, παίρνουν σάρκα και οστά στο καθηλωτικό φινάλε των "8 Λέξεων”.

Μάρκος Ναυσικά 8 λέξεις
Τζουλιάνα 8 λέξεις
Σίμος Σμαράγδα 8 Λέξεις
Μάγδα Αιμίλιος 8 λέξεις
Έλλη Φρίξος 8 λέξεις
Αποστολία Άκης 8 λέξεις
Ηλιάνα 8 λέξεις