Follow us

"Αγγελική": Όλα όσα θα δούμε στο φινάλε της σειράς

Τα τελευταία επεισόδια της "Αγγελικής" είναι εδώ

Βασιλική Παππά
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ
Αγγελική

Η σειρά του ALPHA "Αγγελική” που αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό, οδεύει προς την ολοκλήρωσή της μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Συγκεκριμένα, από την Δευτέρα 28 Ιουνίου έως την Πέμπτη 1η Ιουλίου, θα παρακολουθήσουμε τις τελευταίες εξελίξεις στο ταξίδι της Αγγελικής.

Ειδικότερα, το επεισόδιο της Δευτέρας βρίσκει την Αγγελική να σκάβει μανιωδώς για να διαπιστώσει αν όντως είναι θαμμένος ο πατέρας της στο σημείο, που άθελα του την οδήγησε ο Δημήτρης. Ο Μιχάλης την πείθει τελικά να γυρίσει στο σπίτι, καθώς η απουσία της από το σπίτι των Αργυρών σε μία τόσο σημαντική μέρα θα κινούσε σίγουρα υποψίες. Η Αθηνά ακόμη δεν μπορεί να ηρεμήσει όσον αφορά το ανθρώπινο οστό που βρήκαν οι εργάτες στο σπίτι, την ίδια στιγμή ο Δημήτρης την αγνοεί μιας και οι ετοιμασίες του γάμου είναι αυτό που τον ενδιαφέρουν περισσότερο.

"Αγγελική": Όλα όσα θα δούμε στο φινάλε της σειράς

Στην συνέχεια, η Κατερίνα, η Ιωάννα και η Σοφία θα αποφασίσουν να βάλουν στην άκρη τις διαφωνίες τους για χάρη της ξεχωριστής αυτής μέρας. Η επίσκεψη της Χριστίνας θα αιφνιδιάσει τον Νικόλα, η ίδια θέλει να του δώσει επιτέλους την απάντησή της. Παράλληλα, η Τζένη αποκαλύπτει το σχέδιο της στην Αγγελική, το οποίο δεν αρέσει στην τελευταία. Η Τζένη όμως έχει φροντίσει για όλα. Ίσως από την άλλη να μην έχει υπολογίσει τον Παύλο, ο οποίος παρακολουθεί την κάθε της κίνηση. Την στιγμή που ο Δημήτρης και η Σοφία ανταλλάσσουν όρκου, ο Μιχάλης και ο Αποστόλης θα βρεθούν αντιμέτωποι με μία σοβαρή ανακάλυψη.

Αγγελική

Την Τρίτη 29 του μηνός, η αλήθεια για τον Δημήτρη και τους Αργυρούς θα αποκαλυφθεί στην Κατερίνα, μέσω του γράμματος που είχε στείλει ο Νικόλας στην Μαργαρίτα. Η δεξίωση του γάμου θα μετατραπεί σε κόλαση, με την Κατερίνα να τρέπεται σε φυγή. Ο Στέφανος ζητά απεγνωσμένα απαντήσεις, ενώ η Αθηνά προσπαθεί να κρατήσει τις ισορροπίες. Ταυτόχρονα η Σοφία θα αποφασίσει να τα παίξει όλα για όλα, στην προσπάθειά της να λύσει μια για πάντα το ζήτημα με τον Ανδρέα.

Αγγελική

Οι εξελίξεις τρέχουν συνεχώς, στο επεισόδιο της Τετάρτης ο Δημήτρης έχοντας σκοπό να αποτρέψει την φυγή της Κατερίνας, αποφασίζει να την... ναρκώσει! Η Αγγελική ανοίγει τα χαρτιά της στον Δημήτρη για το τι έχουν βρει, και ο ίδιος συνειδητοποιεί ότι δεν έχει άλλη επιλογή από το να το σκάσει με την Αθηνά. Παράλληλα, ο Παύλος καταλαβαίνει πως μετά τις κινήσεις της Τζένης όλα έχουν τελειώσει, και προσεγγίζει την Σοφία για να της μιλήσει για μία τελευταία φορά.

Αγγελική

Και κάπως έτσι φτάνουμε στο τελευταίο επεισόδιο της Πέμπτης. Ο Νικόλας θα παλέψει για την ζωή του μετά από τον σοβαρό τραυματισμό του, η σφαίρα όμως προοριζόταν για την Αγγελική. Η αστυνομία επεμβαίνει στο κτήμα, και αυτό για τον Δημήτρη και την Αθηνά σημαίνει μόνο ένα πράγμα. Αφού όλα έχουν τελειώσει, η Αγγελική ξεκαθαρίζει τα πάντα στον Στέφανο. Όσον αφορά την αντίδρασή του, σίγουρα δεν φαντάζει σε αυτό που περίμενε η ίδια να αντικρίσει.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα