Follow us

Γλυκά Νερά - Κατερινόπουλος: Εγινε ταξίδι στην Κρήτη πριν τη δολοφονία - Γιατί δεν νοικιάστηκε το σπίτι στη Σούδα

"Το εν λόγω ταξίδι έγινε 10 ή 12 Απριλίου, περίοδο που δεν μπορούσε να ταξιδέψει κανείς λόγω καραντίνας", είπε ο κ. Κατερινόπουλος για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

The TOC
ΓΡΑΦΕΙ: THE TOC
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά

Ότι ο Μπάμπης ή η Καρολάιν ταξίδεψε στην Κρήτη για να νοικιάσει σπίτι εν μέσω πανδημίας και απαγόρευσης μετάβασης σε άλλη περιφέρεια, ένα μήνα πριν από τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά, αποκαλύπτει ο Ταξίαρχος της ΕΛ.ΑΣ. και επίτιμος πρόεδρος των Αξιωματικών της Αστυνομίας, Θανάσης Κατερινόπουλος, μιλώντας στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα".

"Είχε όλο το χρονικό περιθώριο για να καλύψει ό,τι μπορούσε να καλύψει για τη δολοφονία της άτυχης γυναίκας", σημείωσε εισαγωγικά ο απόστρατος αστυνομικός και επανέλαβε το αίτημά του για "αναπαράσταση στο χώρο του σπιτιού με την παρουσία του", αφού κάτι τέτοιο "θα έδινε πολλές απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα που ίσως προέκυπταν και επί τόπου".

Αποκαλύπτοντας ένα στοιχείο που θα μπορούσε να δώσει επιπλέον οπτική στις έρευνες για τη δολοφονία της Καρολάιν, είπε πως, ο ίδιος έγινε δέκτης της πληροφορίας ότι, "κάποιος από το ζευγάρι πήγε μαζί με κάποιον άλλον του άλλου φύλου στην Κρήτη για να νοικιάσει ένα σπίτι".

Η συνέχεια στο TheTOC.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα