Follow us

Μεγάλη ανατροπή! Νέος παρουσιαστής στο τιμόνι του "Στην υγειά μας ρε παιδιά";

Όλα είχαν τελειώσει φαινομενικά για την εκπομπή "Στην υγειά μας ρε παιδιά"

Βασιλική Παππά
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ
Σπύρος Παπαδόπουλος Στην Υγειά μας ρε Παιδιά!

Το "Στην υγειά μας ρε παιδιά”, η εκπομπή που έχει γράψει ιστορία στην ελληνική τηλεόραση, είχε σκοπό να μας αποχαιρετήσει μετά από 17 ολόκληρα χρόνια. Ο ίδιος ο Σπύρος Παπαδόπουλος φέτος ανακοίνωσε πως το πρόγραμμα έχει φτάσει στο τέλος του. Απ' ό,τι φαίνεται κάτι έχει αλλάξει από την ανακοίνωση αυτή. Υπάρχει περίπτωση να συνεχιστεί χωρίς τον Σπύρο Παπαδόπουλο;

Διαβάστε Επίσης

Η σκέψη αυτή, ίσως να μην ξετρελάνει τους φανατικούς τηλεθεατές της, δεδομένου ότι ο Σπύρος Παπαδόπουλος αποτελεί το πρόσωπο της εκπομπής. Ωστόσο το να βρεθεί ένα νέο πρόσωπο στο επίκεντρο της εκπομπής αποτελεί μία προοπτική.

Σύμφωνα με το enimerosi24.gr η Βίκυ Λάσκαρη, η παραγωγός του "Στην υγειά μας ρε παιδιά” μεταφέρει την εκπομπή στα πάτρια εδάφη, την δημόσια τηλεόραση, ξεκινώντας έναν νέο κύκλο που θα χαρακτηρίζεται από διαφορετικό ύφος και στύλ.

Στην συνέχεια, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες έχει βρεθεί ήδη ο νέος παρουσιαστής, ο οποίος ταιριάζει με τα θέλω της νέας εκπομπή. Γίνεται λόγος για ένα άτομο έμπειρο στα τηλεοπτικά, καθώς για χρόνια αποτελούσε μέλος κρητικής επιτροπής του πιο διάσημου ελληνικού talent show, τον Κωστή Μαραβέγια. Αν ολοκληρωθεί η συμφωνία θα έχουμε να κάνουμε με μία μεγάλη επιτυχία της ΕΡΤ. Από εκεί και πέρα το μόνο που θα μείνει η ψήφος εμπιστοσύνης του κοινού σε ένα διαφορετικό ιστορικό σόου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα