Follow us

Παρελθόν τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης για το Survivor

Λίγα βήματα πριν τον μεγάλο τελικό του Survivor, το κοινό στρέφει το βλέμμα του αλλού

Βασιλική Παππά
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ
Survivor

Το Survivor βλέπει τα νούμερα του να κατεβαίνουν στους πίνακες τηλεθέασης ακόμη και τις μέρες που κλασικά πήγαινε καλύτερα. Παρόλο που παίζει μόνο του καθώς ο σοβαρός ανταγωνισμός όπως το "MasterChef” και οι "Άγριες Μέλισσες” έχουν κλείσει την φετινή τους τηλεοπτική πορεία, δεν φαίνεται πως κερδίζει το κοινό που περίμενε να πάρει στην prime time ζώνη.

Ειδικότερα, το βράδυ της Κυριακής σημείωσε 24% στο δυναμικό κοινό των 18-54 και 28,9 στο γενικό σύνολο ενώ απέναντι του είχε ξένες ταινίες καθώς και αγώνα του Euro2020. Σημειώνεται πως ο αγώνας δεν παρουσίαζε ιδιαίτερο ενδιαφέρον, από την άποψη ότι ήταν αγώνας της πρώτης φάσης της διοργάνωσης και όχι κάποιος νοκ-άουτ ώστε να παρουσιάζει ένα επιπλέον κύρος.

Η απουσία των γνωστών ονομάτων καθώς και η κόπωση των νεαρών τηλεθεατών έχουν αρχίσει να κάνουν αισθητή την παρουσία τους. Δεδομένου ότι το ριάλτι βρίσκεται κοντά στον τελικό του θα περίμενε κανείς πως το κοινό θα είχε αγωνία για την έκβαση του αποτελέσματος. Ωστόσο τα 30άρια στο δυναμικό κοινό φαίνονται να αποτελούν πλέον περασμένα μεγαλεία.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Tags

Διαβάστε Ακόμα