Κι όμως ο Ευκλείδης Τσακαλώτος εξυμνεί την Μαίρη Συνατσάκη: "Η Μαίρη Συνατσάκη έκανε από τα πιο καλά πολιτικά βίντεο που έχω δει"

Από την Σκάρλετ Γιόχανσον στην... Μαίρη Συνατσάκη πήγε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

ΓΡΑΦΕΙ: THE TOC

Ο πρώην Υπουργός Οικονομικών την επικαλέτηκε με αφορμή τα όσα είπε στο βίντεο που έκανε η Μαίρη Συνατσάκη ως αντίδραση για το 1ο Συνέδριο Γονιμότητας που τελικά ακυρώθηκε μετά τον σάλο που προκλήθηκε.

Ο κ. Τσακαλώτος θέλοντας κατά την χθεσινη ομιλία του (16/6) στη Βουλή για το εργασιακό νομοσχέδιο, να σχολιάσει, την θέση της γυναίκας και αν νιώθει ασφάλεια, ενέπλεξε και το Συνέδριο Υπογεννητικότητας που αναβλήθηκε.

"Έχετε ένα τεράστιο έλλειμμα: εργαζόμενοι σε επισφαλείς θέσεις εργασίας, νέοι άνθρωποι που είναι μεταξύ χαμηλόμισθης εργασίας και καμίας εργασίας, νέοι και νέες χωρίς καμία προοπτική για επαγγελματική εξέλιξη και - σε λίγο - νέοι και νέες χωρίς προοπτική κάποιας σύνταξης" είπε ο πρώην υπουργός.

"Το περιμένουμε και αυτό το νομοσχέδιο. Και τι λέτε, λοιπόν, στα παιδιά; Τους λέτε ''Κάντε παιδιά, κάντε οικογένεια'' και στέλνετε τους Βουλευτές σας να μιλήσουν σε απαράδεκτα συνέδρια, με απαράδεκτα μηνύματα που στοχοποιούν τις γυναίκες", πρόσθεσε.

Στην συνέχεια ο Ε. Τσακαλώτος επέπληξε την Δόμνα Μιχαηλίδου και …αποθέωσε την Μαίρη Συνατσάκη!

Η συνέχεια στο TheTOC.gr