Follow us

Ένα βήμα πιο κοντά στην κανονικότητα: Eπιστρέφει η μουσική στην εστίαση και "έξω" έως τη 1:30 - Τι αλλάζει από σήμερα

Η ύφεση των επιδημιολογικών δεδομένων σε συνδυασμό με την αύξηση του αριθμού των εμβολιασμένων, δίνουν από σήμερα μια ακόμη σημαντική ανάσα στην κοινωνία.

The TOC
ΓΡΑΦΕΙ: THE TOC
Μύκονος - κορονοϊός

Η ύφεση των επιδημιολογικών δεδομένων σε συνδυασμό με την αύξηση του αριθμού των εμβολιασμένων πολιτών δίνουν από σήμερα μια ακόμη σημαντική ανάσα στην κοινωνία. Είναι πλέον προφανές ότι η αναχαίτηση της πανδημίας οφείλεται σε σημαντικό ποσοστό στο τείχος ανοσίας που χτίζεται σταδιακά στην χώρα μας. "Αποδεικνύεται ήδη στην πράξη ότι ο εμβολιασμός λειτουργεί σαν ασπίδα προστασίας για τον καθένα και την καθεμιά μας. Λειτουργεί σαν κλειδί για το άνοιγμα οικονομικών και κοινωνικών δραστηριοτήτων. Οριοθετεί το τέλος της υγειονομικής κρίσης και την αρχή μιας νέας εποχής".

Η μείωση του αριθμού των κρουσμάτων και των διασωλημένων αλλά και η πτώση στον δείκτη μεταδοτικότητας οδήγησαν τους λοιμωξιολόγους να χαλαρώσουν κι άλλο τα περιοριστικά μέτρα. Μετά από αρκετούς μήνες η μουσική επιστρέφει από σήμερα σε εστιατόριά, καφετέριες και μπαρ. Όλοι οι πελάτες θα πρέπει να είναι καθιστοί, καθώς σε διαφορετική περίπτωση τα πρόστιμα θα είναι ιδιαιτέρως αυστηρά, 5.000 ευρώ για την πρώτη παράβαση και σε αναστολή λειτουργίας, κλείσιμο δηλαδή 15 ημερών, σε οποιαδήποτε δεύτερη παράβαση.

Δες περισσότερα στο thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα