Follow us

Mairiboo for Envie Shoes | Τα ψηλοτάκουνα πέδιλα που θα σε βοηθήσουν να επιστρέψεις στα καλοκαιρινά πάρτι με στιλ

Τα πιο ξεχωριστά σχέδια του καλοκαιριού.

Yupiii
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII
Μαίρη Συνατσάκη

Καλοκαίρι σημαίνει δροσερές βουτιές στη θάλασσα, χαλάρωση κάτω από τον ήλιο, χαλαρές βόλτες στην πόλη και πάρτι με τις φίλες μας που μας γεμίζουν με ενθουσιασμό. Η συνεργασία της Μαίρης Συνατσάκη με την ελληνική εταιρεία υποδημάτων Envie Shoes συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία και μόλις κυκλοφόρησε το δεύτερο drop της συλλογής με ψηλοτάκουνα παπούτσια που θα σε πείσουν να δεχτείς κάθε πρόσκληση για βραδινή έξοδο φέτος το καλοκαίρι.

Η συλλογή είναι ένας συνδυασμός των τάσεων που επικρατούν στον κόσμο της μόδας αυτή τη σεζόν με την αισθητική της Μαίρης Συνατσάκη και την υψηλή ποιότητα που προσφέρει η Envie Shoes.

Σε αυτό το δεύτερο drop θα βρεις μία μεγάλη ποικιλία από ψηλοτάκουνα πέδιλα τόσο σε basic όσο και σε έντονες αποχρώσεις για να δημιουργήσεις τις πιο ιδιαίτερες καλοκαιρινές εμφανίσεις. Ψηλοτάκουνα mules σε γαλάζια ή μαύρη απόχρωση και mettalic υφή, ψηλοτάκουνα πέδιλα με καρέ κόψιμο που ταιριάζουν τέλεια τόσο με φορέματα όσο και με παντελόνες, πέδιλα διακοσμημένα με χρυσές αλυσίδες και mules με λεπτές πλεξούσες και kitten heels σε pastel αποχρώσεις που ταιριάζουν με τα πάντα και μπορείς να φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ είναι μερικά μόλις από τα σχέδια που έχουμε ξεχωρίσει.

Τα ψηλοτάκουνα πέδιλα που θα σε ενθουσιάσουν

Ψηλοτάκουνα πέδιλα Mairiboo for Envie Shoes

Ψηλοτάκουνα strappy πέδιλα Mairiboo for Envie Shoes

Ψηλοτάκουνα mules Mairiboo for Envie Shoes

banner

Mules Mairiboo for Envie Shoes

Ψηλοτάκουνα πέδιλα Mairiboo for Envie Shoes

Ψηλοτάκουνα πέδιλα Mairiboo for Envie Shoes

banner

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα