Follow us

Η Κατερίνα Καινούργιου στον Alpha | Το ντόμινο στο πρόγραμμα & πού θα βρεθούν Τσιμτσιλή- Στεφανίδου

Στην προσπάθεια του για μία νέα και ίσως καλύτερη από την προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν, ο ALPHA πολιορκεί την Καινούργιου και όχι μόνο

Βασιλική Παππά
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ
Κατερίνα Καινούργιου Rnew

O Alpha φιλοδοξεί να βγάλει στον αέρα ένα ολοκαίνουργιο πρόγραμμα, έχοντας σκοπό να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις στους πίνακες τηλεθέασης, όπου βρίσκεται σήμερα.

Πρωταγωνίστρια η Κατερίνα Καινουργιου

Το πρόσωπο κλειδί για την επανεκκίνση του daytime προγράμματος αποτελεί η Κατερίνα Καινούργιου, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας "On Time”. Δεδομένου πως το συμβόλαιο της διάσημης παρουσιάστριας με το OPEN έχει ισχύ για ακόμη ένα χρόνο, αναζητείται λύση για να ολοκληρωθεί η συνεργασία αναίμακτα ενώ ως γνωστόν το ποσό που πρέπει να καταβληθεί στο "Ανοιχτό Κανάλι" ως ρήτρα ανέρχεται στις 400.000 ευρώ. Πάντως όλα δείχνουν πως η συμφωνία είναι ένα βήμα πριν γίνει οριστική.

Διαβάστε Επίσης

Ντομινο στο καθημερινο προγραμμα του Alpha

Έχοντας ως δεδομένο αυτό, οι πληροφορίες αναφέρουν πως η διάρκεια του "Happy Day" της Σταματίνας Τσιμτσιλή θα αλλάξει, ενώ ταυτόχρονα η Τατιάνα Στεφανίδου μοιραία θα μεταφερθεί στη μεσημεριανή ή απογευματινή ζώνη. Πάντως η πιθανή αυτή μετακίνηση αναμένεται να έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αφού αν το "T-Live" μετακινηθεί μετά το μεσημέρι υπάρχει ενδεχόμενο να "συναντηθεί" απέναντι με τα "Live News" του Νίκου Ευαγγελάτου στο MEGA.

Την ίδια στιγμή, το πρωί της Δεύτερας, η Σταματίνα Τσιμτσιλή έσπνευσε να διαψεύσει τις φήμες περί αλλάγης της ώρας έναρξης της εκπομπής της από τις 8 στις 7:30 το πρωί, ξεκαθαρίζοντας πως το ραντεβού του "Happy Day" με τους τηλεθεατές παραμένει σταθερό και την επόμενη σεζόν. Κανένα σχόλιο πάντως δεν έγινε για την ώρα που θα δίνει πάσα στην επόμενη εκπομπή, αφού κάθε σεζόν η διάρκεια της εκπομπής συνηθίζεται να αλλάζει.

Διαβάστε Επίσης

Τι θα συμβεί με την Ηλιανα Παπαγεωργίου;

Άγνωστό παραμένει ακόμα το τηλεοπτικό μέλλον της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και το εάν θα συνεχίσει το "Pop Up” καθημερινά και στην ίδια ώρα. Το μόνο σίγουρο είναι πως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου παραμένει στο δυναμικό του σταθμού, ενώ τις τελευταίες εβδομάδες φουντώνουν οι φήμες περί ενδεχόμενης τηλεοπτικής της σύμπραξης με τη στενή συνεργάτιδά της, Έλενα Χριστοπούλου που φαίνεται να αφήνει τον ΣΚΑΪ και το My Style Rocks.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα