Δολοφονία Τάσου Μπερδέση: Η "επέκταση" της Greek Mafia σε Αχαία & Κορινθία και το παρελθόν του πυγμάχου

Το όνομα του Τάσου Μπερδέση απασχολούσε τη Δικαιοσύνη ήδη από το 2005.Σε ποιες υποθέσεις είχε πρωταγωνιστήσει. Ποιος ο ρόλος του στην επέκτασης φατριών της GREEK MAFIA.

ΓΡΑΦΕΙ: THE TOC

"Συνεργασία"… επέκτασης φατριών της GREEK MAFIA σε Αχαΐα και Κορινθία για διεύρυνση των εγκληματικών δραστηριοτήτων, με "αντιπρόσωπο" τον 39χρονο πυγμάχο Αναστάσιο Μπερδέση, εξετάζουν τα στελέχη του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής, πίσω από το συμβόλαιο θανάτου σε βάρος του, χθες το πρωί στη Βάρη.

Εκτελέσεις μέρα μεσημέρι, δολοφονίες σε πολυσύχναστους δρόμους, μέσα σε καταστήματα, σε μέρες… γιορτής, ακόμα και δίπλα από σχολεία είναι το σκηνικό της δράσης της ελληνικής μαφίας. "Γραφεία ενοικιάσεων εκτελεστών" με υψηλό δολοφονικό… κασέ, χρησιμοποιούνται για την "μείωση" των ομόσταυλων διεκδικητών του πακτωλού της Μυκόνου, για το "μαρκάρισμα" περιοχών και την αποδυνάμωση των εγκληματικών φατριών σε μία ΜΕΤΑ-LOCKDOWN εποχή.

Σε μία 12ετία (2009-2021) έχουν εκτελεστεί περισσότερα από 45 συμβόλαια θανάτου και έχουν γίνει δεκάδες απόπειρες, εκ των οποίων τα 22 την τετραετία 2017-2021 και πέντε μόνο τους τελευταίους 5 μήνες! Σε 14 από αυτά έχουν χρησιμοποιηθεί πολεμικά καλάσνικοφ…

H συνέχεια στο TheTOC.gr