Ζώδια και μέλλον | Σε ποιο ζώδιο έχεις τον Χείρωνα;

Στα ζώδια, ο Χείρωνας μας δείχνει τις καταστάσεις που θα βιώσουμε και πώς θα ξεπεράσουμε τις αδυναμίες μας

ΓΡΑΦΕΙ: MISSBLOOM.GR

Ο Χείρωνας ανακαλύφθηκε το 1977. Είναι ένα ουράνιο σώμα με ασταθή τροχιά, κατά το ήμισυ αστεριδοειδής και κατά το άλλο μισό κομήτης. Το όνομά του προέρχεται από την μυθολογία. Ο Κένταυρος Χείρωνας ήταν γιος του Κρόνου και της νύμφης Φιλύρας. Ήταν μισός άνθρωπος και μισός άλογο. Αποτέλεσε μια σημαντική μορφή καθότι ήταν μύστης των θεραπευτών και μάγων.

Ο Χείρωνας συμβολίζει την θεραπεία των πληγών που έχουμε υποστεί και φέρνει ισορροπία. Στο γενέθλιο ωροσκόπιό μας έχει ένα βαθύτερο συμβολισμό, δείχνει πως μπορεί να θεραπευτεί μια πληγή που έχει δημιουργηθεί από μια σχέση ή ομάδα. Μας βοηθάει να επουλώσουμε τις πληγές μας μέσα από τη θεραπεία της ψυχής ή μέσω των αισθήσεων μας έτσι ώστε να ζήσουμε μια καλύτερη ζωή. Δείχνει καταστάσεις που θα βιώσουμε, πως πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτές αποκτώντας σοφία και γνώση την οποία μπορούμε να μεταδώσουμε στους γύρω μας.

Όλοι μέσα μας έχουμε πληγές και αδυναμίες που πρέπει να τις αποδεχτούμε για να ολοκληρωθούμε και να γίνουμε πληρέστεροι άνθρωποι. Δεν μπορούμε να είμαστε ακέραιοι αν δεν γιατρέψουμε πρώτα τις βαθύτερες πληγές μας. Ο Χείρωνας δείχνει επίσης πόσο καλοί δάσκαλοι είμαστε.

Κινείται περίεργα, ανάμεσα στις τροχιές του Κρόνου και του Ουρανού. Λένε πως συνδέεται στενά με το ζώδιο της Παρθένου και του Τοξότη. Θεωρείται Κρόνιος πλανήτης με τη διαφορά ότι τα προβλήματα του Κρόνου απαιτούν χρόνο και κόπο για να λυθούν ενώ του Χείρωνα απαιτούν διορατικότητα για να τα αντιληφθούμε, στην συνέχεια την κατανόηση του εαυτού μας για να μάθουμε να ζούμε με τα εσωτερικά μας τραύματα.

Δες περισσότερα στο Missbloom.gr

Tags