Follow us

Μόνο στο Yupiii: Φινάλε υπερπαραγωγή για το "Σπίτι με το MEGA" με τη Δέσποινα Βανδή - Το ειδικό studio & οι guest της βραδιάς

H Δέσποινα Βανδή ρίχνει την αυλαία της σεζόν για το "Σπίτι με το MEGA" με ένα γύρισμα υπερπαραγωγή

Δέσποινα Βανδή Rnew

Η Δέσποινα Βανδή είναι το κεντρικό πρόσωπο του τελευταίου "Σπίτι με το MEGA" για τη φετινή σεζόν.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Yupiii, η διάσημη τραγουδίστρια έχει προγραμματισμένο γύρισμα για αυτή την Τρίτη (25 Μαΐου) στον χώρο της λίμνης της Βουλιαγμένης για την πρώτη μουσική παράσταση αφιερωμένη στην πορεία.

Όπως μάθαμε, guest stars της βραδιάς θα είναι ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, ο Μανώλης Κονταρός και ο Μέμος Μπεγνής, με τον οποίο πριν δύο χρόνια η Δέσποινα Βανδή συνεργάστηκε στην παράσταση των Ρέππα- Παπαθανασίου "Το δικό μας σινέμα" ενώ σφράγισαν την καλλιτεχνική τους σύμπραξη και δισκογραφικά στον δίσκο που ακολούθησε με επανεκτελέσεις αγαπημένων τραγουδιών από τον ελληνικό κινηματογράφο.

Κατά πάσα πιθανότητα και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, το τελευταίο "Σπίτι με το MEGA" με τη Δέσποινα Βανδή θα μεταδοθεί στις 5 Ιουνίου.

Μόνο στο Yupiii: Φινάλε υπερπαραγωγή για το  "Σπίτι με το MEGA" με τη Δέσποινα Βανδή - Το ειδικό studio & οι guest της βραδιάς

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα