Follow us

Mad Video Music Awards 2021 | Οι πρώτες πληροφορίες για την επιστροφή του κορυφαίου μουσικού show

Τα Mad Video Music Awards επιστρέφουν και όλα (προσπαθούν να) θυμίζουν την προ κορονοϊού εποχή

Mad Video Music Awards 2021

Τα Mad Video Music Awards επιστρέφουν για 18η χρονιά με οικοδεσπότη τον Θέμη Γεωργαντά, ενώ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα μεταδοθούν μέσα από τη συχνότητα του MEGA.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Yupiii, η φετινή απονομή θα πραγματοποιηθεί περίπου στα τέλη Ιουνίου, ενώ η τηλεοπτική μετάδοση της βραδιάς τοποθετείται στα μέσα Ιουλίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μάλιστα, εδώ και λίγες ώρες έγινε γνωστό πως παρούσα στη φετινή διοργάνωση θα είναι και η Ελένη Μενεγάκη, περίπου δέκα χρόνια μετά την τελευταία της εμφάνιση στα Mad VMA, για να παραδώσει στη Νατάσα Θεοδωρίδου το τιμητικό βραβείο για την προσφορά της στην ελληνική μουσική.

Αξίζει να σημειωθεί πως άλλες πληροφορίες κάνουν λόγο για ακόμα περισσότερα μεγαλύτερα ονόματα να επιστρέφουν αυτή τη σεζόν στα Mad Video Music Awards 2021, μιας και η Δέσποινα Βανδή λόγου χάρη είναι υποψήφια σε δύο βασικές κατηγορίες ενώ την ίδια στιγμή ανήκει ως παρουσιάστρια στο δυναμικό του MEGA.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

To μεγάλο ερωτηματικό αφορά αν αυτή τη χρονιά τα Mad Video Music Awards πραγματοποιηθούν με παρουσία κοινού, αφού οι άνθρωποι της παραγωγής εξετάζουν την τρέχουσα νομοθεσία για μαζικά θεάματα. Το μόνο σίγουρο είναι πως η απονομή φέτος θα μετακομίσει, αφού για την πραγματοποίησή του θα πρέπει να βρεθεί ένας ανοιχτός χώρος, ανάλογος με το θέατρο "Βράχων" που φιλοξενούσε την απονομή τα πρώτα της χρόνια.

Αντωνάτος - Υπογραφή

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα