Με ανατροπές και ραγδαίες εξελίξεις επιστρέφουν για ακόμη ένα βράδυ οι "Άγριες Μέλισσες" μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.
Στο "Πρωινό" της Τετάρτης προβλήθηκε ένα αποκλειστικό απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο, όπου η Ελένη και ο Λάμπρος προτείνουν στον Δούκα Σεβαστό συμβιβασμό και στην ουσία να αγοράσει τα χωράφια τους, μια κίνηση που φαίνεται να τον ικανοποιεί, μιας και πάντα ένας από τους σκοπούς του ήταν να βρεθεί η Ελένη χωρίς τα στρέμματά της.
Στη συνέχεια, ο Αλέξης Μίχας έδωσε ένα spoiler για τη συνέχεια της σειράς, αποκαλύπτοντας πως οι Αρχές καταλήγουν πως ο Δούκας Σεβαστός είναι ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία του Σωκράτη Θέμελη, και ο νέος Εισαγγελέας θα διατάξει τη σύλληψή του και την προφυλάκισή του μέχρι να οριστεί η δίκη. Ο ίδιος θα αντιμετωπίσει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας με την καρδιά του και αυτό ουσιαστικά θα τον σώσει από τη φυλακή, γιατί η εντολή είναι να παραμείνει στο σπίτι του με περιοριστικούς όρους μέχρι τη δίκη του.