Έχεις μόνο λίγες ημέρες ακόμα για τις δελεαστικές τιμές των Roche Bobois Temptation Days!

Οι νέες συλλογές της Roche Bobois σε τιμές πειρασμό μόνο έως τις 24 Μαΐου - φύγαμε τώρα!

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΙΚΥ ΠΑΣΧΑΛΗ

Ο χώρος που αισθανόμαστε ο πραγματικός εαυτός μας, το σπίτι. Για πολλούς από εμάς η απομόνωση έγινε η αφορμή για να επαναπροσδιορίσουμε τη σχέση μας με το σπίτι, αναζητώντας ιδέες που θα μας κάνουν να αισθανόμαστε άνετα αλλά και θα μας ανανεώσουν. Και τώρα, η ανάγκη για αλλαγές είναι μεγαλύτερη από ποτέ. Στόχος, είναι να νιώθουμε άνετα μέσα στο σπίτι μας. Και αυτός είναι και ο στόχος της Roche Bobois και των νέων της μοντέλων.

Οι Temptation Days της Roche Bobois

Και τώρα με τις "Temptation Days" Roche Bobois είναι η ιδανική στιγμή να κάνεις τις αλλαγές που χρειάζεσαι στο χώρο σου. 10 ημέρες με ελκυστικές τιμές και μάλιστα σε όλες τις νέες συλλογές είναι η καλύτερη ευκαιρία για ανανέωση!

Έπιπλα, φωτιστικά και αντικείμενα με γεωμετρικές γραμμές, art deco επιρροές από τη δεκαετία του ’20, έντονα χρώματα από το ’70 και παστέλ αποχρώσεις εντυπωσιάζουν και ταυτόχρονα αναδιαμορφώνουν το χώρο.

Εσύ απλά επισκέψου ένα κατάστημα Roche Bobois, όπου έμπειροι interior designers θα σε βοηθήσουν να πραγματοποιήσεις τα σχέδια των ονείρων σου, και φυσικά επωφελήσου από τις "Temptation Days" και τις ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές σε όλες τις συλλογές.

Επισκέψου τώρα ένα κατάστημα Roche Bobois ή μπες στο www.roche-bobois.com

Οι προσφορές ισχύουν από 14 - 31 Μαΐου.

Λ. Κηφισίας 248, Χαλάνδρι Τ. 210 6711700.
Λ. Ποσειδώνος 55, ‘Άλιμος Τ. 210 9859040

www.roche-bobois.com, greece@roche-bobois.com
facebook: Roche Bobois