Follow us

"Ανάσταση" για τον Πολιτισμό: Ανοίγουν θερινά σινεμά, μουσεία, θέατρα, συναυλίες

Οι λοιμωξιολόγοι συνεδριάζουν σήμερα για να καταλήξουν αν θα δώσουν το πράσινο φως σε μια σειρά από δραστηριότητες στο χώρο του Πολιτισμού.

The TOC
ΓΡΑΦΕΙ: THE TOC
θέατρο Λυκαβηττού

Ακόμη ένα βήμα προς τη χαλάρωση του lockdown αναμένεται να κάνουν σήμερα οι λοιμωξιολόγοι, οι οποίοι συνεδριάζουν εκ νέου, αφενός για να επαναξιολογήσουν την επιδημιολογική εικόνα και να δουν τα πρώτα στοιχεία της διασποράς μετά τις ημέρες του Πάσχα, αφετέρου για να καταλήξουν αν θα δώσουν το πράσινο φως σε μια σειρά από δραστηριότητες.

Επί τάπητος θα τεθεί το άνοιγμα του πολιτισμού (λόγω και του ανοίγματος του τουρισμού στις 14 Μαΐου). Η επιτροπή των εμπειρογνωμόνων θα συζητήσει πιο συγκεκριμένα το άνοιγμα των μουσείων στις 14 Μαΐου με self test για τους εργαζόμενους. Μια εβδομάδα αργότερα, στις 21 Μαΐου, θα εξεταστεί αν θα λειτουργήσουν οι θερινοί κινηματογράφοι. Θα ισχύσουν αυστηρά υγειονομικά κριτήρια και περιορισμός ατόμων.

Στον αντίποδα, θεατρικές παραστάσεις και συναυλίες όπως όλα δείχνουν θα επιτραπούν από τα τέλη του Μαΐου, εφόσον το επιτρέψει η επιδημιολογική κατάσταση.

Η συνέχεια στο TheTOC.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ NEWS

Τέμπη: "Ο σταθμάρχης ήταν με ιερόδουλη μέσα στο σταθμαρχείο τη μοιραία νύχτα" - Σοκαριστική καταγγελία από τον Νίκο Πλακιά

Σε μια καταγγελία που προκαλεί αίσθηση προχώρησε ο Νίκος Πλακιάς, που έχασε τις δίδυμες κόρες του και την ανιψιά του, τη μοιραία νύχτα της φονικής σύγκρουσης στα Τέμπη

17 Απρ 2024 11:42