TV News | H Ευαγγελία Αραβανή στο GNTM; Τι συμβαίνει με τη Σίσσυ Χρηστίδου και το Open;

Η Τίνα Μεσσαροπούλου έκανε κάποιες αποκαλύψεις για τα τηλεοπτικά δρώμενα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΝΤΑΛΕΝΑ ΚΟΥΒΑΤΣΗ

Πολλά είναι τα σενάρια και οι μεταγραφές παρουσιαστών που ακούγονται, όμως ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί τίποτα. Κάποιες από τις φήμες που κυκλοφορούν κάνουν λόγο ότι η Ευαγγελία Αραβανή πάει στο GNTM, αλλά και για το τηλεοπτικό μέλλον της Σίσσυς Χρηστίδου, η οποία μάλλον δεν θα συνεχίσει στο Open.

Το "φλερτ" του ΣΚΑΪ στη Σίσσυ Χρηστίδου

Αρχικά για τη Σίσσυ Χρηστίδου, η δημοσιογράφος του "Happy Day” αποκάλυψε ότι η παρουσιάστρια του "Έλα Χαμογέλα" συζητάει με τον ΣΚΑΪ και μάλιστα είχε δείπνο με στέλεχος του σταθμού.

Μάλιστα τόνισε ότι η παρουσιάστρια φέρεται να συζητά για τη ζώνη του Σαββατοκύριακου αμέσως μετά τον Γιώργο Αυτιά, το 10-1, όπου θα υπάρξει ντόμινο αλλαγών καθώς θα πρέπει να βρεθεί τι θα γίνει με την εκπομπή του Δημήτρη Καμπουράκη. Ωστόσο, η Σίσσυ Χρηστίδου συζητά και με το Open και μάλιστα αποκάλυψε ότι προτεραιότητα έχει το κανάλι της σε κάθε διαπραγμάτευση.

Παει στο GNTM η Ευαγγελία Αραβανη;

Όσον αφορά το GNTM και την Ευαγγελία Αραβανή, η δημοσιογράφος τόνισε ότι δεν υπάρχει τέτοια σκέψη διότι στο Star θέλουν ένα άκαφτο πρόσωπο. Η Τίνα Μεσσαροπούλου είπε ότι οι άνθρωποι του σόου μοντέλων προσανατολίζονται σε "άκαφτο" πρόσωπο, που να μην έχει προηγούμενη εμπειρία στην τηλεόραση για να "χτιστεί" από την αρχή.

"Εγώ είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι έγινε κάστινγκ σε άγνωστα πρόσωπα και, μάλιστα, είχαν προσεγγίσει μία δική μου φίλη που ζει στο εξωτερικό και διαπρέπει στον χώρο του styling, με παγκόσμιους τίτλους" είπε με τη σειρά της η Σταματίνα Τσιμτσιλή.