Follow us

"H Τέλεια Απόδραση" | Μπήκαμε στα γυρίσματα με Τσιμτσιλή & Φραγκολιά

Όσα έγιναν στα παρασκήνια του special επεισοδίου "Η Τέλεια Απόδραση" του Χρήστου Φερεντίνου

Σταματίνα Τσιμτσιλή και Κώστας Φραγκολιάς

Ένα special επεισόδιο του τηλεπαιχνιδιού "Η Τέλεια Απόδραση" με τον Χρήστο Φερεντίνο και την Άννα Πρέλεβιτς θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές του Alpha, στις 8 το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου και λίγο πριν την Ανάσταση.

Καλεσμένοι σε αυτό το special επεισόδιο είναι η Σταματίνα Τσιμτσιλή αλλά και ο Κώστας Φραγκολιάς. Οι δύο stars της πρωινής ζώνης του Alpha παίζουν για φιλανθρωπικό σκοπό και συγκεκριμένα για να συγκεντρωθούν χρήματα για τους σκοπούς του Σωματείου "ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο", που εδώ και 30 χρόνια στέκεται στο πλευρό των παιδιών με καρκίνο και των οικογενειών τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Κώστας Φραγκολιάς ένωσαν τις δυνάμεις τους με το Σωματείο ΕΛΠΙΔΑ και επιστράτευσαν χιούμορ, γνώσεις, στρατηγική και ταχύτητα, ώστε να συγκεντρώσουν όσα περισσότερα δώρα γίνεται. Η Σταματίνα βρέθηκε πλάι στον Χρήστο Φερεντίνο να απαντά ερωτήσεις και να κερδίζει χρόνο για τον Κώστα, ενώ ο επί χρόνια συνεργάτης της στο "Happy Day" ήταν εκείνος που ανέλαβε να μαζέψει τα δώρα από το κλουβί πριν να κλείσουν οι πόρτες.

Μάλιστα, οι δύο special guests κλήθηκαν να αλλάξουν και ρόλους, κι έτσι θα δούμε και την Σταματίνα να δοκιμάζεται μέσα στο κλουβί με τα δώρα, σε ένα επεισόδιο γεμάτο γέλιο, αδρεναλίνη και αγάπη. Ο Alpha θα δωρίσει στην ΕΛΠΙΔΑ ποσό ίσης αξίας με τα δώρα που κέρδισαν οι δύο αγαπημένοι παρουσιαστές.

Δες τις αποκλειστικές φωτογραφίες που εξασφάλισε το Yupiii!

Σταματίνα Τσιμτσιλή και Κώστας Φραγκολιάς

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αλλάζει για λίγο ρόλο και μπαίνει στο κλουβί με τα δώρα

Ο Κώστας Φραγκολιάς λύνει τους γρίφους του κλουβιού

banner

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή απαντά στις ερωτήσεις του Χρήστου Φερεντίνου

Ο Κώστας Φραγκολιάς συγκεντρώνει δώρα για την ΕΛΠΙΔΑ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα