Follow us

Τελειώνει το click away: Πριν από την Μεγάλη Εβδομάδα θα ψωνίζουμε χωρίς ραντεβού - Ανοίγουν και τα εμπορικά κέντρα

Ο Γ.Γ. Εμπορίου Π. Σταμπουλίδης σημείωσε πως, με βάση και τη θέση των ειδικών της αρμόδιας επιτροπής, από την ερχόμενη εβδομάδα θα επαναλειτουργήσουν και τα εμπορικά κέντρα.

The TOC
ΓΡΑΦΕΙ: THE TOC
Lockdown Αθήνα / iStock

Την εκτίμηση ότι ακόμα και πριν από τη Μεγάλη Εβδομάδα -αναλόγως πάντα και με την επιδημιολογική εικόνα- θα μπορούν να ψωνίζουν οι πολίτες από τα καταστήματα χωρίς ραντεβού, εξέφρασε ο Γ.Γ. Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, Παναγιώτης Σταμπουλίδης.

Ο κ. Σταμπουλίδης σημείωσε επίσης, πως, με βάση και τη θέση των ειδικών της αρμόδιας επιτροπής, από την ερχόμενη εβδομάδα θα επαναλειτουργήσουν και τα εμπορικά κέντρα, αναφέροντας για ακόμα μια φορά πως η εστίαση θα ανοίξει μετά το Πάσχα και μόνο σε εξωτερικούς χώρους.

Ο ίδιος σημείωσε, μιλώντας στο "Πρώτο Πρόγραμμα", πως σημαντικό πρόσθετο βοηθητικό εργαλείο στην επαναλειτουργία των δομών αποδεικνύεται το self test, το οποίο, όπως επεσήμανε, θα εφαρμοστεί άμεσα στο λιανεμπόριο και τους εργαζόμενους σε αυτό, κατά τα πρότυπα των σχολείων, δηλαδή δύο φορές την εβδομάδα, οπότε και αυτό θα δηλώνεται σε ειδική πλατφόρμα με τη χρήση του ΑΜΚΑ του καθενός.

Δες περισσότερα στο thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Tags

Διαβάστε Ακόμα