Follow us

Έρχεται νέα ταινία "Bachelor" με το πιο all star cast!

Ποιοι θα πρωταγωνιστήσουν στην τέταρτη ταινία "Bachelor";

Νέο κινηματογραφικό χτύπημα της σειράς ταινιών "Bachelor" θα έχουμε μέσα στο 2021.

Όπως αποκάλυψε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης στη "Φωλιά των ΚούΚου", η κινηματογραφική ιστορία συνεχίζεται και αυτή τη φορά με το πιο λαμπερό καστ!

Σύμφωνα με όσα είπε ο δημοσιογράφος, στην τέταρτη ταινία "Bachelor" θα εμφανιστούν όλοι οι πρωταγωνιστές των τριών προηγούμενων ταινιών, δηλαδή ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, ο Μελέτης Ηλίας, ο Θανάσης Βισκαδουράκης, ο Νίκος Βουρλιώτης αλλά και ο Αποστόλης Τότσικας που επιστρέφει στο καστ.

Τα γυρίσματα έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν μέσα στην Άνοιξη του 2021, ενώ οι πρώτες πληροφορίες θέλουν η ταινία να μη στηρίζεται σε ένα επεισοδιακό γάμο, όπως οι προηγούμενες, αλλά σε ένα τελείως διαφορετικό σενάριο.

Όπως πάντα, το "Bachelor" φιλοδοξεί να συγκεντρώσει πολλές διάσημες guest συμμετοχές, όπως είχε γίνει και στις προηγούμενες ταινίες, ενώ ανάμεσα στα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι είναι και αυτό της Κάτιας Ταραμπανκό, αλλά για μόνιμο ρόλο.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ CELEBRITIES

Κατερίνα Γερονικολού: "Το θέμα των παιδιών το έχουμε αφήσει στην τύχη"

"Έχω την αίσθηση της πληρότητας και αυτή με κάνει να μην αναζητώ έναν καινούργιο έρωτα, όπως θα ήταν αυτός που αναπτύσσεις με το παιδί σου"

17 Απρ 2024 07:00