Follow us

To Σπίτι με το MEGA υποδέχεται έναν ξεχωριστό καλεσμένο!

Λίγο πριν την επέτειο της 25ης Μαρτίου, το MEGA γιορτάζει με ένα αφιέρωμα στη γνήσια ελληνική μουσική

Κλεοπάτρα Bright
ΓΡΑΦΕΙ: ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ BRIGHT
Στο σπίτι με το MEGA

Το "Σπίτι με το MEGA" υποδέχεται ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της σύγχρονης δημοτικής παράδοσης, τον Γιάννη Καψάλη, το Σάββατο 20 Μαρτίου στις 21:00.

To Σπίτι με το MEGA υποδέχεται έναν ξεχωριστό καλεσμένο!

Ο Γιάννης Καψάλης, έχει ετοιμάσει για τους τηλεθεατές, ένα σπουδαίο αφιέρωμα στην ελληνική παραδοσιακή μουσική. Μια βραδιά γεμάτη συναισθήματα, μνήμες και τραγούδια που αγαπήσαμε, χορέψαμε και μας συντρόφευσαν σε σημαντικές μας στιγμές. Μια βραδιά που ενώνει όλη την Ελλάδα από την Ήπειρο έως την Κρήτη και όλα τα νησιά.

Σπίτι με το Μega

Δίπλα του σε αυτό το μουσικό ταξίδι θα είναι οι σπουδαίοι καλλιτέχνες: Γιώτα Γρίβα, Βαγγέλης Κονιτόπουλος, Μιχάλης και Αλέξανδρος Τζουγανάκης. Μαζί τους η Ρία Ελληνίδου και ο σολίστας Μάκης Τσίκος που θα δώσει τη δική του ξεχωριστή νότα. Το μοναδικό αφιέρωμα θα πλαισιώσει ο Ελληνικός Παραδοσιακός Χορευτικός Όμιλος.

ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA

Ακόμα, στην παρέα τους θα βρεθούν ο Ρένος Χαραλαμπίδης και η Κατερίνα Ζαρίφη.

"Σπίτι με το MEGA" το Σάββατο στις 20 Μαρτιού στις 21:00

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr