Follow us

Ποια διάσημη παρουσιάστρια υποδέχεται η Δέσποινα Βανδή στο My Greece;

H Δέσποινα Βανδή ταξιδεύει στο Μεσολογγί!

Κλεοπάτρα Bright
ΓΡΑΦΕΙ: ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ BRIGHT
Δέσποινα Βανδή

Η Δέσποινα Βανδή υποδέχεται στην εκπομπή της "My Greece" την Μαρία Μπακοδήμου το Σάββατο 13 Μαρτιού στις 18:40 στο MEGA.

Η εκπομπή "My Greece" ταξιδεύει στην Ιερή Πόλη και ξεναγεί τους τηλεθεατές στο χθες και το σήμερα της πιο υδάτινης περιοχής της Ελλάδας. Τα περίφημα ιβάρια, οι παραδοσιακές πελάδες, οι βάρκες των ψαράδων και τα ιστορικά αρχοντικά της πόλης γίνονται το ιδανικό σκηνικό για ένα απολαυστικό ταξίδι γεμάτο γέλια και αναμνήσεις.

Ποια διάσημη παρουσιάστρια υποδέχεται η Δέσποινα Βανδή στο My Greece;

Η Μεσολογγίτισσα Μαρία Μπακοδήμου επιστρέφει στα αγαπημένα της μέρη, στην πόλη που γεννήθηκε και υποβάλει την Δέσποινα Βανδή σε γλυκές δοκιμασίες, όπως τα 5 χιλιόμετρα ποδηλατάδα στην Τουρλίδα και τον διαγωνισμό ανοίγματος φύλλου για την τοπική μακαρονόπιτα.

Μαρία Μπακοδήμου & Δέσποινα Βανδή

Στη συνέχεια, την Κυριακή 14 Μαρτιού η Δέσποινα Βανδή συνεχίζει την περιήγησή της στη Λιμνοθάλασσα Μεσολογγίου-Αιτωλικού και υποδέχεται στο "My Greece" έναν ανήσυχο καλλιτέχνη, χορογράφο και αγαπημένο φίλο, τον Φωκά Ευαγγελινό. Μαζί συνεχίζουν να εξερευνούν το μαγικό φυσικό περιβάλλον της περιοχής και μοιράζονται μαζί μας τους θησαυρούς της.

Δέσποινα Βανδή

"Μy Greece" με τη Δέσποινα Βανδή, Σάββατο 13 & Κυριακή 14 Μαρτίου στις 18:40 στο ΜEGA.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα