Follow us

Το σχέδιο για την άρση του lockdown

22 Μαρτίου τα μαγαζιά - Ακολουθούν τα σχολεία - Στις 12 Απριλίου η εστίαση μόνο έξω

The TOC
ΓΡΑΦΕΙ: THE TOC
Ερμού Αθήνα μαγαζιά

Σχέδιο για τη σταδιακή άρση του lockdown και το άνοιγμα της οικονομίας έχει στα σκαριά η κυβέρνηση, με αυτό που απομένει να είναι οι οριστικές ημερομηνίες.

Στόχος είναι το άνοιγμα του λιανεμπορίου, με την 22α Μαρτίου να είναι η ημερομηνία που φαίνεται να έχει "κλειδώσει". Η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη δήλωσε χθες ότι στόχος είναι το λιανεμπόριο να μπορέσει να ανοίξει κανονικά, με κανόνες και ασφάλεια, πριν το τέλος Μαρτίου, εφόσον τα δεδομένα το επιτρέψουν και εισηγηθεί θετικά η Επιτροπή.

Επόμενος στόχος είναι τα σχολεία. Πρώτα αναμένεται να ανοίξουν γυμνάσια και λύκεια στις 22 ή στις 29 Μαρτίου και στη συνέχεια τα δημοτικά και τα νηπιαγωγεία. Αν όλα κυλήσουν ομαλά σειρά θα έχει η εστίαση μόνο σε ανοιχτούς χώρους τον Απρίλιο ενώ ο τομέας του τουρισμού θα ενεργοποιηθεί τον Μάιο.

H συνέχεια στο TheTOC.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ NEWS

Τέμπη: "Ο σταθμάρχης ήταν με ιερόδουλη μέσα στο σταθμαρχείο τη μοιραία νύχτα" - Σοκαριστική καταγγελία από τον Νίκο Πλακιά

Σε μια καταγγελία που προκαλεί αίσθηση προχώρησε ο Νίκος Πλακιάς, που έχασε τις δίδυμες κόρες του και την ανιψιά του, τη μοιραία νύχτα της φονικής σύγκρουσης στα Τέμπη

17 Απρ 2024 11:42