Follow us

Αυτή είναι η απόφαση για την "Τούρτα της Μαμάς"! Συνεχίζει ή κόβεται;

Τελικά η ΕΡΤ έκανε την ανατροπή με την ιδιαίτερη σειρά των Ρήγα- Αποστόλου

Η Τούρτα της Μαμάς

Η "Τούρτα της Μαμάς" αποτέλεσε το πρώτο αποτέλεσμα της επαγγελματικής επανασύνδεσης του Αλέξανδρου Ρήγα και του Δημήτρη Αποστόλου.

Η σειρά που αποτέλεσε μαζί με άλλες δύο τηλεοπτικές παραγωγές τις πρώτες επιλογές της ΕΡΤ1 για επαναφορά στην ελληνική μυθοπλασία απέκτησε φανατικό κοινό τόσο στην ελεύθερη τηλεόραση όσο και στις διαδικτυακές πλατφόρμες αλλά και τα social media.

Ωστόσο τους τελευταίους δύο μήνες υπήρξαν αρκετά δημοσιεύματα που ήθελαν τη σειρά να ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν και το συγγραφικό δίδυμο να κάνει νέες προτάσεις για την επόμενη σεζόν εντός και εκτός ΕΡΤ.

Η αλήθεια βέβαια φαίνεται πως είναι διαφορετική, αφού η "Τούρτα της Μαμάς" θα συνεχιστεί και την επόμενη τηλεοπτική περίοδο. Συγκεκριμένα, η Real Life αναφέρει πως οι δημιουργοί κατέθεσαν τις προτάσεις τους για νέο κύκλο πείθοντας τους ανθρώπους της ΕΡΤ πως η σειρά έχει λόγο να συνεχιστεί και μάλιστα να ανανεωθεί, μιας και στο κεντρικό πρωταγωνιστικό καστ (Κόκλας, Κωνσταντίνου, Φωτοπούλου) θα προστεθεί και ένα ακόμα μέλος της οικογένειας που θα φέρει ανατροπές.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα