Follow us

Ο Alpha βρίσκεται "πρώτος" στις προτιμήσεις των τηλεθεατών!

O Alpha κατεκτήσε την "πρωτιά" στην τηλεθέαση!

Κλεοπάτρα Bright
ΓΡΑΦΕΙ: ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ BRIGHT
Alpha

Ο Φεβρουάριος έχει για ακόμα μια φορά πολλές πρωτιές για τον Alpha και το πρόγραμμά του, με πέντε από τις εκπομπές του να βρίσκονται για αυτόν τον μήνα στην κορυφή της τηλεθέασης.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με το "Happy Day" βρέθηκε στην κορυφή της τηλεθέασης για το δυναμικό κοινό, τον μήνα Φεβρουάριο, σημειώνοντας μέσο όρο 15.9%, ενώ 960.000 τηλεθεατές συντονίστηκαν έστω και για 1’ στην πρωινή συντροφιά του Alpha.

Ο Χρήστος Φερεντίνος και το "Deal" ήταν πρώτο στο σύνολο του κοινού με μέσο όρο 19.3%, αλλά και στο δυναμικό με 17.7%, ενώ περισσότεροι από 1.300.000 τηλεθεατές παρακολούθησαν έστω και 1’ τις συνδιαλλαγές του Χρήστου Φερεντίνου με τον Τραπεζίτη, αλλά και τους παίκτες που τα έβαζαν με την τύχη.

O Νίκος Μάνεσης και η εκπομπή του το "Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση" έχει αναλάβει την ενημέρωση του τηλεοπτικού κοινού και έχει κατακτήσει την πρώτη θέση στους πίνακες της τηλεθέασης και τον Φεβρουάριο. Συγκεκριμένα, η εκπομπή ήταν πρώτη στο σύνολο του κοινού με 23.8%, αλλά και στο δυναμικό με 22.1%, ενώ πάνω από 1.5 εκατομμύριο τηλεθεατές την παρακολούθησαν έστω και για 1’ .

banner

Την σκυτάλη παίρνει η Ναταλία Γερμανού, με το "Καλύτερα δε γίνεται", να συνδυάζει ψυχαγωγία και αποκαλυπτικές συνεντεύξεις με τέτοιο τρόπο ώστε οι τηλεθεατές να μην θέλουν να αλλάξουν κανάλι. Η εκπομπή ήταν πρώτη σε τηλεθέαση και τον Φεβρουάριο σημειώνοντας 19.2% στο σύνολο του κοινού και 18.7% στο δυναμικό, ενώ περισσότεροι από 1.950.000 τηλεθεατές, παρακολούθησαν έστω για 1'. 

Τέλος, ο  Άκης Πετρετζίκης όλο και κάτι μαγειρεύει και αυτό φαίνεται πως αρέσει πολύ στο τηλεοπτικό κοινό. Οι γαστρονομικές αναζητήσεις του πιο πετυχημένου Έλληνα σεφ στο "Kitchen Lab", συγκέντρωσαν το 19.4% στο σύνολο του κοινού και το 18.1% στο δυναμικό κοινό για τον Φεβρουάριο, γεγονός που του χάρισε περισσότερες πρωτιές στον πίνακα της τηλεθέασης.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα