Follow us

Tα Καλύτερα μας Χρόνια | Ο Άγγελος ξεκινά απεργία πείνας!

Ανατρεπτικές και ξεκαρδιστικές καταστάσεις πρωταγωνιστούν στα επόμενα επεισόδια της σειράς μυθοπλασίας της ΕΡΤ1, "Τα Καλύτερα μας Χρόνια".

Κλεοπάτρα Bright
ΓΡΑΦΕΙ: ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ BRIGHT
Τα Καλύτερά μας Χρόνια
Tα Καλύτερα μας Χρόνια | Επεισόδιο 29- Πέμπτη 11/2

Tα Καλύτερα μας Χρόνια | Επεισόδιο 29- Πέμπτη 11/2

Ο Στέλιος έχει άγχος, επειδή περνάει ο καιρός και η επαγγελματική του αποκατάσταση αργεί. Όταν ο ξάδελφος της Πελαγίας, ο Μανούσος, εμφανίζεται στη γειτονιά, εκείνη συλλαμβάνει ένα σατανικό σχέδιο, που έχει στόχο την καρδιά του Αποστόλη. Η Αντιγόνη αποκαλύπτει στη Μαίρη τα καμώματα του Άγγελου. Τα παιδιά της γειτονιάς αποφασίζουν να εκδώσουν την «Φωνή της Γειτονιάς», όπου θα ξεμπροστιάζουν όλες τις αδικίες. Η συγκατοίκηση με τον Ίαν αποκαλύπτει μια κρυφή πτυχή του παπα-Θόδωρα, που κανείς δεν φανταζόταν.

Tα Καλύτερα μας Χρόνια | Επεισόδιο 30- Παρασκευή 12/2

Tα Καλύτερα μας Χρόνια | Επεισόδιο 30- Παρασκευή 12/2

Η Πελαγία οργανώνει ένα τραπέζι με κόκορα από την Κούφη, για να αποδείξει, αφενός, πως είναι χρυσοχέρα κι, αφετέρου, για να προξενέψει τον Μανούσο. Ο Αντώνης προσφέρει τις δικηγορικές γνώσεις του για να αποκαταστήσει μια αδικία κι ο Άγγελος αποφασίζει να αρχίσει απεργία πείνας, προκειμένου να ακουστούν τα αιτήματά του κατά της βίας. Ο Ίαν αναγκάζεται να μετακομίσει στο σαλόνι του Αντωνόπουλων, γεγονός που προκαλεί εντάσεις ανάμεσα στον Στέλιο και τη Μαίρη.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr