Follow us

H ζωή στο τρίτο lockdown: Τι αλλάζει σε καταστήματα, super market, take away, τηλεργασία

Ποια καταστήματα παραμένουν ανοικτά – πώς θα λειτουργήσουν τα supermarket – οι όροι του take away – τα αυξημένα ποσοστά τηλεργασίας.

The TOC
ΓΡΑΦΕΙ: THE TOC
Lockdown Αθήνα / iStock

Τι ισχύει από την Πέμπτη το πρωί; Κατ άρχάς, περισσότεροι εργαζόμενοι σε τηλεργασία, περισσότεροι και σε αναστολή σύμβασης εργασίας λόγω του "λουκέτου" στα καταστήματα, τα οποία θα επιτρέπεται να λειτουργούν μόνο με τα e-shops. Σχολεία κλειστά και τα παιδιά ξανά μπροστά στις οθόνες: πρωί για τους μαθητές γυμνασίου και λυκείου, απόγευμα για τα παιδιά του δημοτικού.

Ποια μαγαζια μενουν ανοιχτα

Τα σούπερμαρκετ θα λειτουργούν με τους γνωστούς περιορισμούς μέχρι τις 20:00, αλλά κατεβάζουν ρολά από τις 17:00 το Σάββατο για να προλαβαίνουν οι πολίτες και οι εργαζόμενοι την απαγόρευση κυκλοφορίας: 07:00 με 21:00 θα κυκλοφορούμε τις καθημερινές, 07:00 με 18:00 τα Σαββατοκύριακα.

Ανοικτά μένουν μόνο τα μαγαζιά για τα απαραίτητα: γυαλιά, ακουστικά βαρηκοίας, τροφές για ζώα, πληρωμές λογαριασμών, επισκευές τηλεφώνου, συνεργεία αυτοκινήτων (πιθανότατα και τα ΚΤΕΟ καθώς πρέπει να διασφαλιστεί ο έλεγχος καλής λειτουργίας των οχημάτων), βενζινάδικα.

Η συνέχεια στο TheTOC.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα