Follow us

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του "Ζακέτα Να Πάρεις" της ΕΡΤ1

Η Ελένη Ράντου, η Δάφνη Λαμπρόγιαννη και η Φωτεινή Μπαξεβάνη στον ρόλο των τριών Ελληνίδων μανάδων μπαίνουν στην τηλεοπτική καθημερινότητά μας

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της νέας κωμικής σειράς της ΕΡΤ1, "Ζακέτα να πάρεις", ενώ το πρώτο teaser μόλις βγήκε στον αέρα!

Οι πρωταγωνιστες

Πρωταγωνίστριες η Ελένη Ράντου, η Δάφνη Λαμπρόγιαννη και η Φωτεινή Μπαξεβάνη στον ρόλο των τριών Ελληνίδων μανάδων, οι οποίες αναστατώνουν με κάθε πιθανό -και απίθανο- τρόπο τη ζωή των πολυαγαπημένων γιων τους, που υποδύονται οι Βασίλης Αθανασόπουλος, Παναγιώτης Γαβρέλας και Μιχάλης Τιτόπουλος.

Οι χαρακτηρες

O Μιχάλης Τιτόπουλος είναι ο Λουκάς, γιος της Φούλης (Ελένη Ράντου), ο Βασίλης Αθανασόπουλος ενσαρκώνει τον Μάνο, γιο της Δέσποινας (Δάφνη Λαμπρόγιαννη), και ο Παναγιώτης Γαβρέλας υποδύεται τον Ευθύμη, γιο της Αριστέας (Φωτεινή Μπαξεβάνη). Ακόμη, στον ρόλο της Ευγενίας, γυναίκας του Λουκά, θα δούμε την Αρετή Πασχάλη, ενώ τον ρόλο της φιλενάδας του Μάνου, Τόνιας, ερμηνεύει η Ηρώ Πεκτέση.

Οι συντελεστες

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Αντώνης Αγγελόπουλος, ο οποίος έχει αφήσει τη σφραγίδα του σε μερικές από τις πιο επιτυχημένες ταινίες και σειρές της ελληνικής τηλεόρασης (Είσαι το ταίρι μου, Παρά πέντε, Σαββατογεννημένες, Safe Sex, κ.ά.), ενώ το σενάριο είναι του Νίκου Μήτσα (Το σόι σου, Σπίτι είναι κ.ά.).

Δες το πρώτο teaser!

Οι μαμάδες

Οι μαμάδες

Ελένη Ράντου

Οι μαμάδες

Οι μαμάδες

Δάφνη Λαμπρόγιαννη

Οι μαμάδες

Οι μαμάδες

Φωτεινή Μπαξεβάνη 

banner
Οι γιοι

Οι γιοι

Βασίλης Αθανασόπουλος

Οι γιοι

Οι γιοι

Μιχάλης Τιτόπουλος

Οι γιοι

Οι γιοι

Παναγιώτης Γαβρέλας

banner

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα