Follow us

Ο κ. Θιασάρχης, οι καταγγελίες στον ΣΕΗ και η σύζυγος που απειλεί να αυτοκτονήσει

Είναι πολύ ανήσυχος ο κύριος Θιασάρχης, γιατί έμαθε ότι τόλμησαν γυναίκες συνάδελφοί του, και πήγαν στο σωματείο και έχει πολλές καταγγελίες.

The TOC
ΓΡΑΦΕΙ: THE TOC
Θέατρο

Υπάρχουν φορές που η ζωή ξεπερνά την τέχνη, ακόμα και το πιο τρελό σενάριό της. Η πανθομολογούμενη αυτή αλήθεια όλο και περισσότερο, σε ένα κόσμο και βίαιο και τρελό και εξουσιαστικό, επαληθεύεται.

Εμείς θα ασχοληθούμε με μια μυθική μορφή, ένα φανταστικό πρόσωπο, τον περίφημο Θιασάρχη. Ο οποίος έχει όλα μπορεί να ποθήσει ένας απλός ηθοποιός. Και χρήμα και δόξα και μια οικογένεια και θέση καλή σε κανάλια, σε διαφημίσεις, φορά τα ωραία του Λουί Βουιτόν και κάνει διακοπές σε κοσμικά μέρη.

Πολλες οι καταγγελίες στον ΣΕΗ

Για τον κ. Θιασάρχη έχουν φθάσει στ0ν ΣΕΗ δεκάδες καταγγελίες που έχουν δημιουργήσει μεγάλο πονοκέφαλο για τους συναδέλφους του, που απο τη μία θέλουν να πέσει άπλετο φώς στην υπόθεση, από την άλλη δυσκολεύονται λόγω της γνωστής συναδελφικής αλληλεγγύης. Οι επιστολές και οι καταγγελίες δεν αφήνουν περιθώρια αμφιβολιών για το πώς δρούσε ο Θιασάρχης.

Ολα αυτά έφθασαν στα αυτιά και της συζύγου του που ανέλαβε υπηρεσία. Για να σώσει το όνομά τους, την οικογένειά της και το παιδί τους. Τηλεφώνησε και ζήτησε να μην συνεχιστεί η έρευνα. Να σεβαστούν την οικογένειά της και το παιδί τους. Οσοι επικοινώνησαν μαζί της δεν μπορούσαν παρα να αισθανθούν άβολα και φυσικά συμπάσχουν μαζί της. Δεν είναι καθόλου ευχάριστο...Αλλά από την άλλη δεν μπορούν να σιωπήσουν. Της το εξήγησαν όσο πιο ευγενικά μπορούσαν, ακόμα και όταν εκείνη απείλησε ότι θα αυτοκτονήσει.

Η συνέχεια στο TheTOC.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα