Follow us

Αποφασίζουν για άνοιγμα σχολείων και... μετά χιονοδρομικά και εστίαση

Στην επιτροπή των ειδικών περνά σήμερα η σκυτάλη, προκειμένου να διερευνηθεί ο ακριβής χρόνος και ο τρόπος επαναλειτουργίας γυμνασίων και λυκείων.

The TOC
ΓΡΑΦΕΙ: THE TOC
Αθήνα lockdown κορονοϊός

Στην επιτροπή των ειδικών περνά σήμερα η σκυτάλη, προκειμένου να διερευνηθεί ο ακριβής χρόνος αλλά και ο τρόπος επαναλειτουργίας των γυμνασίων και των λυκείων σε ολόκληρη τη χώρα.

Την προσοχή τους στη συνεδρίαση θα έχουν εστιασμένη οι γονείς, οι δάσκαλοι αλλά και οι ιδιοκτήτες και οι εργαζόμενοι στα φροντιστήρια όλης της χώρας τόσο τα μέσης εκπαίδευσης όσο και των ξένων γλωσσών.

Το ζητούμενο είναι να φανεί αν θα εφαρμοστεί και πάλι η συνταγή της άνοιξης όταν η επαναλειτουργία των σχολείων συνοδεύτηκε και από το "πράσινο φως" για να γίνουν δια ζώσης μαθήματα και στα φροντιστήρια. Οι συγκεκριμένες επιχειρήσεις έχουν ακολουθήσει τη μέθοδο της τηλεκπαίδευσης, όμως η διαπίστωση που έκανε την Πέμπτη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για "ανάγκη ισότιμης πρόσβασης των μαθητών στη γνώση καθώς η εξ αποστάσεως εκπαίδευση δημιουργεί τις δικές της ανισότητες, συνιστούν σημαντικούς λόγους για την επανεκκίνηση της λειτουργίας σχολείων και λυκείων".

Η συνέχεια στο TheTOC.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα