Άγριες Μέλισσες | Θα πάει και για τρίτο κύκλο η σειρά;

Τι σενάρια εξετάζουν ο ΑΝΤ1 και οι σεναριογράφοι;

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΝΤΑΛΕΝΑ ΚΟΥΒΑΤΣΗ

Οι "Άγριες Μέλισσες" συνεχίζουν τη μεγάλη επιτυχία και φαίνεται ότι στον ΑΝΤ1 δεν επιθυμούν να αποχωριστούν τη σειρά από το πρόγραμμα του. Ωστόσο η τελική απόφαση βρίσκεται στα χέρια των σεναριογράφων, Μελίνας Τσαμπάνη και Πέτρου Καλκόβαλη.

Μάλιστα όπως ανέφερε η Ναταλία Ανδρικοπούλου, είναι θετικοί και θα πρέπει να απαντήσουν στο τέλος του μήνα. Όμως θα πρέπει να βρεθεί η σωστή φόρμουλα στην πλοκή ώστε να μην χαθεί το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και να χτιστεί ένα ενδιαφέρον πλαίσιο γύρω από τους αγαπημένους χαρακτήρες.

Πώς θα συνεχιστεί όμως η πλοκή; Μεταξύ όσων ακούγονται υπάρχουν δύο σενάρια. Αρχικά η τρίτη σεζόν να είναι ως prequel του γνωστού storyline. Δηλαδή πως ήταν οι ζωές των αδελφών Σταμίρη και των υπόλοιπων ηρώων σε προγενέστερο χρόνο, αλλά το ενδεχόμενο απορρίφθηκε καθώς υπό αυτές τις συνθήκες θα έπρεπε να αλλάξει και ολόκληρο το καστ.

Το δεύτερο σενάριο βάζει την ιστορία στα χρόνια της Δικτατορίας, μιας και έτσι η ζωή των ηρώων την περίοδο της Χούντας θα έχει αρκετό ενδιαφέρον.