Follow us

Lash Idôle | Η μάσκαρα του μέλλοντος με την υπογραφή της Lancôme

Για μια ακόμα φορά, η Lancôme δημιούργησε την πιο επαναστατική μάσκαρα (plus:έχεις την ευκαιρία να τη δοκιμάσεις πρώτη πριν βγει στα καταστήματα).

MadameFigaro
ΓΡΑΦΕΙ: MADAMEFIGARO
Lash Idôle

Η πάντα πρωτοπόρος όταν μιλάμε για μάσκαρα (και όχι μόνο) Lancôme έχει σπουδαία νέα: Μια νέα μάσκαρα που αποτελεί το ντεμπούτο στο μακιγιάζ του Idôle, του αγαπημένου αρώματος και συμβόλου μιας σύγχρονης και πολλά υποσχόμενης γενιάς τολμηρών και ανεξάρτητων γυναικών. Μετά το επιτυχημένο λανσάρισμα του Idôle Eau de Parfum, η Lancôme παρουσιάζει τη νέα επαναστατική μάσκαρα Lash Idôle.

Ενσωματώνοντας δεκαετίες έρευνας και καινοτομίας σε μία πανίσχυρη και υπερσύγχρονη φόρμουλα, η Lash Idôle εξασφαλίζει στη στιγμή μέγιστο όγκο, εξαιρετική ανόρθωση και αέρινη αίσθηση σε κάθε βλεφαρίδα, χάρη στο νέο πρωτοποριακό βουρτσάκι που συνδυάζεται με τη νέα επαναστατική σύνθεση της Lancôme, ενώ εξασφαλίζει αποτέλεσμα που διαρκεί έως 24 ώρες. Όπως συνήθως όμως, η Lancôme δεν αρκέστηκε μόνο σε αυτά. Αυτή η μάσκαρα, που δεν δημιουργεί κόμπους, υπόσχεται να ανταγωνιστεί τα αποτελέσματα των extensions βλεφαρίδων.

Η συνέχεια στο MadameFigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Tags

Διαβάστε Ακόμα