Follow us

Αυτή είναι η αλήθεια για την πρεμιέρα του MasterChef!

Τελικά ο πέμπτος κύκλος του MasterChef θα βγει στον αέρα νωρίτερα από το προβλεπόμενο;

Κωνσταντίνος Αντωνάτος
ΓΡΑΦΕΙ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΝΤΩΝΑΤΟΣ
MasterChef - logo - έπαθλο

Ολοένα και πληθαίνουν οι φήμες πως το Survivor βγαίνει νωρίτερα στον αέρα του ΣΚΑΪ για να προλάβει να χτίσει μια σχέση εμπιστούνης με τους τηλεθεατές πριν αντιμετωπίσει κατά μέτωπο το αήττητο MasterChef.

Ορισμένες πληροφορίες έκαναν λόγο για κινήσεις του STAR να βγει στον αέρα και το μαγειρικό ριάλιτι νωρίτερα από το προβλεπόμενο για να απαντήσει "σκληρά" στις κινήσεις αιφνιδιασμού που οργανώνουν οι άνθρωποι του καναλιού Φαλήρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα πάντως με έγκυρες πηγές που γνωρίζουν καλά τα τηλεοπτικά, το MasterChef προχωρά κανονικά τον προγραμματισμό του και δεν φαίνεται να "φοβάται" τις κινήσεις του ανταγωνισμού, δεδομένου πως ειδικά φέτος θα παίζουν σχεδόν σε διαφορετική ζώνη μετάδοσης. Άλλωστε θα λέγαμε πως το συγκεκριμένο reality είναι το δυνατότερο χαρτί του προγράμματος του καναλιού της Κηφισιάς με φανατικό κοινό και τρία δυνατά τηλεοπτικά brands, που δεν είναι άλλοι από τους τρεις κριτές του, Λεωνίδα Κουτσόπουλο, Σωτήρη Κοντιζά και Πάνο Ιωαννίδη.

Όπως όλα δείχνουν λοιπόν, το MasterChef θα βγει στην... ώρα του στον αέρα του STAR, περίπου όπως συνέβη και την περασμένη τηλεοπτική σεζόν, κατά πάσα πιθανότητα μετά τα μέσα του πρώτου μήνα του νέου έτους.

Αντωνάτος - Υπογραφή

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα