Follow us

Μόνο στο Yupiii: Έτσι τελειώνει το "Bachelor"!

O Παναγιώτης θα επιλέξει την εκλεκτή της καρδιάς του με φοντο το μαγευτικό τοπίο της Μάνης!

Κωνσταντίνος Αντωνάτος
ΓΡΑΦΕΙ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΝΤΩΝΑΤΟΣ
The Bachelor

Το "The Bachelor" ολοκληρώνεται αυτή την εβδομάδα με αποχωρήσεις, ανταγωνισμό και φυσικά έναν μεγάλο... έρωτα που αναμένεται να στεφθεί νικητής!

Στα τρία επεισόδια αυτής της εβδομάδας, από Τετάρτη έως και Παρασκευή, θα έχουμε και μία αποχώρηση! Όπως είναι προφανές, κάθε κίνηση, κάθε ατάκα αλλά και κάθε πληροφορία που λαμβάνει ο Παναγιώτης μπορεί να ανατρέψει τις σκέψεις του για την τελική απόφαση.

Την Τετάρτη ο Παναγιώτης γνωρίζει τις οικογένειες των γυναικών και την Πέμπτη θα περάσουν η κάθε μία από ένα 24ωρο μαζί του στο οποίο θα μπορούν – αν το επιλέξουν – να διανυκτερεύσουν στο δωμάτιό του.

Στο επεισόδιο του μεγάλου τελικού, αυτό της Παρασκευής, οι πλευρές ανατρέπονται! Τώρα οι 2 κοπέλες που διεκδικούν την καρδιά του Παναγιώτη στην τελική φάση γνωρίζουν τους γονείς του. Στο μεταξύ, ο Παναγιώτης αγοράζει το μονόπετρο που θα χαρίσει στην εκλεκτή της καρδιάς του.

Τα 2 τελευταία ραντεβού έχουν φόντο το μαγευτικό τοπίο της Μάνης, που ευτυχώς πλέον οι κοπέλες έχουν μάθει πως δεν είναι νησί! Εκεί ο Παναγιώτης θα ανακοινώσει και την τελική του απόφαση!

Στα δύο τελευταία ραντεβού, οι δύο υποψήφιες μαζί με τον πρώτο Έλληνα Bachelor γνωρίζουν πανέμορφες τοποθεσίες της Μάνης, ενώ ο φακός καταγράφει τη θέα που κόβει την ανάσα. Όπως μάθαμε, ο Παναγιώτης θα ανακοινώσει την τελική του απόφαση σε μια τοποθεσία με συγκλονιστική θέα στο Οιτυλο.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα