Τηλεθέαση: Οι νικητές & οι χαμένοι της Παρασκευής

"Σώμα με σώμα" η μάχη στα πρωινά & το πρόγραμμα που βρέθηκε στην κορυφή της τηλεθέασης στην prime time

ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII

Ποια προγράμματα κέρδισαν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού την Παρασκευή;

Σε "σκληρή μάχη" εξελίσσεται η τηλεθέαση στην πρωινή ζώνη, με τους "Αταίριαστους" στον ΣΚΑΪ να βρίσκονται για ακόμη μια φορά πρώτοι στην προτίμηση του κοινού σημειώνοντας το 24,5% στο γενικό σύνολο. Μια ανάσα βρέθηκαν η Φαίη Σκορδά με το "Πρωινό" και η Κατερίνα Καινούργιου με το "Ευτυχείτε" με την πρώτη να σημειώνει 13,7% στο δυναμικό και 12,2% στο γενικό σύνολο και την παρουσιάστρια του Open να ακολουθεί με 12,9% στο δυναμικό και 11,1% στο γενικό σύνολο.

Στις τελευταίες θέσεις όμως του πίνακα τηλεθέασης βρέθηκε η Τατιάνα Στεφανίδου με το T-Live σημειώνοντας 6,7% στο δυναμικό και 7,5% στο σύνολο, ενώ οι χαμηλές πτήσεις συνεχίζονται για το "Πάμε Δανάη" και τη Δανάη Μπάρκα, η οποία κατάφερε το 4,9% στο δυναμικό και το 3,5% στο γενικό σύνολο.

The Bachelor VS Big Brother: Ποιος βγήκε νικητής στην prime time ζώνη της Παρασκευής;

Με διπλή πρωτιά έκλεισε η εβδομάδα για το The Bachelor, το οποίο για ακόμη μια φορά τερμάτισε πρώτο, αγγίζοντας το 20,9% στο δυναμικό κοινό και το 19,5% στο γενικό σύνολο, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι σε τέταρτο ξεπέρασε το 28.5%, αφού η Τελετή των Ρόδων και η αποχώρηση της Σίας προσέλκυσαν τη μεγαλύτερη μερίδα των τηλεθεατών. Λίγο πιο πίσω βρέθηκε ο "Μεγάλος Αδερφός" με 16,2% στο δυναμικό και 14,9% στο γενικό σύνολο.