Happy Traveller | Σε ποιο νησί του Ιονιου ταξιδεύει ο Ευτυχής Μπλέτσας;

Aυτήν την εβδομάδα ο ο Ευτύχης και η Ηλέκτρα ταξιδεύουν με το Happy Traveller σε ένα από τα ομορφότερα νησιά του Ιονίου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ BRIGHT

Το Happy Traveller ταξιδεύει στην όμορφη Κεφαλονια. Η πρώτη στάση που κάνει ο Ευτύχης και η Ηλέκτρα είναι το πασίγνωστο Φισκάρδο.

Αρχικά, κάνουν μια βόλτα στον γραφικό οικισμό, μπαίνουν στο αυτοκίνητο και κατευθύνονται στο κέντρο του νησιού, στο χωριό Αγκώνας όπου φιλοξενούνται σε ένα πανέμορφο σπίτι. Στη συνέχεια, πηγαίνουν να απολαύσουν ένα μαγικό ηλιοβασίλεμα στην παραλία του Μύρτου.

Την επόμενη μέρα, επισκέπτονται τη Μονή του Αγίου Γερασίμου και το κάστρο του Αγίου Γεωργίου. Εξερευνούν το Αργοστόλι σπιθαμή προς σπιθαμή περπατώντας στα γραφικά σοκάκια, πηγαίνουν βόλτα στη γέφυρα Δεβοσέτου και συνεχίζουν με ηλεκτρικό πατίνι μέχρι τον εντυπωσιακό φάρο των Αγίων Θεοδώρων.

Ο Ευτύχης μπαίνει σε 4x4 και εξερευνά τα πιο δύσβατα μέρη της περιοχής φτάνοντας στο ψηλότερο σημείο της Κεφαλονιάς, την κορυφή του όρου Αίνος. Τέλος, οικογενειακώς μπαίνουν σε σκάφος και πάνε βαρκάδα στον κόλπο του Μύρτου για να βουτήξουν σε εντυπωσιακές παραλίες και σε μία άκρως εντυπωσιακή σπηλιά με μεγάλη εσωτερική παραλία.