The List by Clodist: Ανακαλύψαμε τη χειμωνιάτικη συλλογή για κάθε αντρικό στυλ

Το μυστικό είναι η επένδυση στις κλασικές αξίες και στην ποιότητα. Κι αυτό είναι κάτι που η Camel Active ανέκαθεν γνώριζε.

ΓΡΑΦΕΙ: ASKMEN.GR

Η αλήθεια είναι ότι οι καιροί που ζούμε είναι πολυ παράξενοι. Η πανδημία του κορονοϊού έχει φέρει τα πάνω κάτω στον πλανήτη, τα lockdowns έχουν γίνει πλέον η νέα καθημερινότητα και ο χώρος του σπιτιού ολόκληρος ο κόσμος μας. Ωστόσο, οι γιορτές είναι καθοδόν και η αντίστροφη μέτρηση για την πιο όμορφη εποχή του χρόνου έχει ήδη ξεκινήσει- μία τονωτική ένεση χαράς και αισιοδοξίας που βελτιώνει τη διάθεση όλων, τη δική σου και των αγαπημένων σου προσώπων, με τα χριστουγεννιάτικα δώρα να έχουν ιδιαίτερα φέτος τη σημασία τους.

Κάναμε μία έρευνα αγοράς και ανακαλύψαμε το καλύτερο δώρο που μπορείς να κάνεις τόσο στον εαυτό σου για να νιώσεις ανανεωμένος, όσο και στον πατέρα/αδερφό/κολλητό: τα ρούχα, υποδήματα και αξεσουάρ της νέας, αντρικής συλλογής της Camel Active.

Για τον φετινό χειμώνα, το brand εμπνέεται από τη διττότητα της ζωής, που έχει τα πάνω και τα κάτω της και δημιουργεί μία κολεξιόν που έρχεται για να επαναφέρει τις σταθερές αν όχι στη ζωή σου, τουλάχιστον στη γκαρνταρόμπα σου. Επενδυόντας στις κλασικές αξίες του αντρικού στυλ και στα ποιοτικά υλικά κατασκευής, προτείνει διαχρονικά κομμάτια που δεν χάνουν ποτέ σε κομψότητα. Ξεχωρίζουμε πέντε που ταιριάζουν με κάθε στυλ ντυσίματος.

Όλα τα ρούχα, υποδήματα και αξεσουάρ, καθώς και ολόκληρη τη χειμωνιάτικη συλλογή της Camel Active, θα την ανακαλύψεις με ένα κλικ στον απόλυτο προορισμό για online shopping, το clodist.gr.