Follow us

Πανσέληνος & μερική σεληνιακή έκλειψη στους Διδύμους στις 30 Νοεμβρίου 2020

Τα τέσσερα ζώδια που επηρεάζονται.

MissBloom.gr
ΓΡΑΦΕΙ: MISSBLOOM.GR
πανσέληνος

Η Σεληνιακή έκλειψη/πανσέληνος πραγματοποιείται στην 9η μοίρα των Διδύμων και ανακινεί θέματα σχετικά με την επικοινωνία, τα ΜΜΕ, τις μετακινήσεις, την εκπαίδευση, το εμπόριο. Θα γίνουν πολλές συζητήσεις και επαφές για την παιδεία, κάποιες μεταρρυθμίσεις σχετικές με τα παιδιά και τις υποχρεώσεις τους. Συντελείται μια εξέλιξη στη διδασκαλία στα σχολεία. Επηρεάζεται και η ελευθερία του λόγου, προφορικού και γραπτού. Είναι μια έκλειψη αρκετά ισχυρή διότι έχει πνευματικά κίνητρα. Κλείνει ένας κύκλος που μπορεί να είναι αποκαλυπτικός και να ανατρέψει τα δεδομένα, υπάρχει ένταση και νευρικότητα, προσοχή στα ατυχήματα και στη βία. Στην 9η μοίρα των Διδύμων βρίσκεται ο αστεροειδής Aldebaran, ένας βασιλικός αστέρας που δίνει τιμή, ευγλωττία, σταθερότητα, θάρρος, όμως τα οφέλη σπάνια αποδεικνύονται διαρκή. Ο Ήλιος βρίσκεται ακριβώς απέναντι στην 9η μοίρα του Τοξότη, στον αστεροειδή Antares, βασιλικός αστέρας που δίνει ευφυία, δόξα, πλούτη, τιμές, στρατηγικές ικανότητες αλλά και ξαφνικές απώλειες, τύφλωση μεταφορικά και κυριολεκτικά. Είναι μια έκλειψη πολεμική, νευρική και ευέξαπτη.

Βρισκόμαστε σε μια περίοδο αλλαγών και αναπροσαρμογών των δεδομένων σε επίπεδο γνώσης και πληροφόρησης. Δημιουργούνται ανατροπές σε συμπεριφορές του παρελθόντος. Θα πρέπει να απεγκλωβιστούμε από απόψεις που δεν μας αφήνουν να δούμε το σύνολο μιας κατάστασης και κατ’ επέκταση εγκλωβίζουν τη δράση και δεν μας αφήνουν να εξελιχτούμε. Η χιαστή που σχηματίζει ο Ήλιος με τον Ουρανό φέρνει διλήμματα και μια αναστάτωση που δεν μπορεί εύκολα να αναγνωριστεί. Επαναστατικές συμπεριφορές και αλλόκοτες κινήσεις είναι πιθανές αν δεν μπορέσουμε να δούμε στενά τι μας καταπιέζει και να απαλλαχτούμε από αυτό. Θα πρέπει να μάθουμε πληροφορίες για να βγάλουμε ρεαλιστικά συμπεράσματα. Το εξάγωνο που σχηματίζει ο Ερμής με Δία/Κρόνο/Πλούτωνα μας δίνει την ευκαιρία για βαθιές εξομολογήσεις που θα μας ανακουφίσουν ψυχολογικά. Η αντίθεση Αφροδίτης/Ουρανού φέρνει ανατροπές σε οικονομικά θέματα, όμως μέσα από αυτές θα μπορέσουμε να βρούμε τι μας ικανοποιεί πραγματικά. Έτσι θα καταφέρουμε να έρθουμε πιο κοντά στους συνανθρώπους μας και να στηρίξουμε αυτούς που έχουν ανάγκη.

Η έκλειψη αυτή θα είναι ορατή σε ένα μεγάλο μέρος της Ευρώπης, της Ασίας, σε Αυστραλία, Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Ειρηνικό, Ατλαντικό, Αρκτική. Ανήκει στην οικογένεια Saros 116 και παρόμοιες τέτοιες εκλείψεις είχαμε δει το 1912 (βύθιση Τιτανικού, Βαλκανικοί Πόλεμοι), 1930 (παγκόσμια οικονομική ύφεση), 1948 (δολοφονία Γκάντι), 1966 (σεισμοί, πλημμύρες, βία, πραξικοπήματα), 1984 (ο Κ. Μητσοτάκης εκλέγεται πρόεδρος της Ν.Δ.), 2002 (το ευρώ εισάγεται επίσημα στις χώρες της Ευρωζώνης), αυτά είναι μόνο μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά γεγονότα.

Επηρεάζονται Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, από 7-11η μοίρα καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια και τις μοίρες αυτές.

Δες περισσότερα στο Missbloom.gr

Διαβάστε Ακόμα