Follow us

Ζώδια και ιώσεις | Τι κάνουν τα ζώδια αν "πέσουν" στο κρεβάτι;

Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

MissBloom.gr
ΓΡΑΦΕΙ: MISSBLOOM.GR
Ζώδια και ιώσεις

Λίγο ο άστατος καιρός, λίγο τα μικρόβια, μια ίωση….και παίρνουμε αγκαλιά το κρεβάτι…Πώς να το αποφύγεις αυτό αυτή την εποχή; Ας δούμε πως αντιμετωπίζουν τα ζώδια τη γρίπη και τι κάνουν αν πέσουν στο κρεβάτι.

Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι δυναμικός, το παλεύει. Μπορεί να έχει λίγο βήχα, λίγο πυρετό και να μην συμβαίνει τίποτα…Αν πέσει στο κρεβάτι, θα πρέπει όλοι να τρέξουν να τον γιατρέψουν γιατί θα αρχίσει τη γκρίνια, τη μουρμούρα και σίγουρα θα έχει απαιτήσεις. Είναι ο κυρίαρχος και οι αρρώστιες είναι το χειρότερό του. Πόσο να προσποιηθεί ότι αντέχει.. Αρρωσταίνει και όλοι πρέπει να του προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, να βρίσκονται όλη τη μέρα στο πλευρό του. Πως το έπαθε αυτό μόνο αυτός βρε παιδί μου;

ΤΑΥΡΟΣ

Το αδύνατο σημείο του Ταύρου είναι ο λαιμός και όταν υποφέρει μπορεί να πέσει να πεθάνει, δεν μπορεί να το παλέψει. Όταν αρρωσταίνει, θέλει όλες του τις ανέσεις, τα καλά του σεντόνια για να ξαποστάσει το κορμάκι του, τις καθαρές πιζάμες του και όλα τα μαξιλάρια γύρω του. Και φυσικά αναζητά ένα καλό φαγητό. Αποσυντονίζεται, δεν θέλει επαφές με κανέναν, χάνει τις δυνάμεις του. Το μόνο φάρμακο είναι να βρίσκεται σε μια χαλαρή ατμόσφαιρα με ήρεμη μουσική, να πίνει το τσαγάκι και τη σουπίτσα του.

Δες περισσότερα στο Missbloom.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα