Follow us

Ποιο είναι το άλλο σου μισό ανάλογα με το ζώδιό σου;

Μάθε σε ποιο ζώδιο βρίσκεται η Σελήνη σου και βρες το άλλο σου μισό στον ζωδιακό κύκλο

MissBloom.gr
ΓΡΑΦΕΙ: MISSBLOOM.GR
ζώδια, ζευγάρι

Ψάχνεις να βρεις το ταίρι σου, τον άνθρωπο με τον οποίο θα υπάρχει πλήρης ερωτική ταύτιση. Αναζητάς παντού τον έρωτα και όταν δεν τον βρίσκεις, νιώθεις άνθρωπος μισός και δυστυχισμένος. Η θέση της Σελήνης δηλώνει τις βαθύτερες συναισθηματικές μας ανάγκες.

Σε ποιο ζώδιο βρίσκεται η Σελήνη σου;
Kάνε κλικ εδώ για να βρεις σε ποιο ζώδιο βρισκόταν η σελήνη σου όταν γεννήθηκες (ή σεληνιακό ζώδιο) και στη συνέχεια διάβασε εδώ τι σημαίνει αυτό για σένα και ποιο είναι το ιδανικό άλλο σου μισό.

Ποιο είναι το άλλο σου μισό ανάλογα με το ζώδιό σου;

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ

Είσαι παρορμητική, δυναμική, τολμηρή, αποφασιστική, διαχυτική. Δεν κρύβεις τα συναισθήματά σου, διψάς για εμπειρίες και περιπέτειες. Ρισκάρεις για να νιώσεις με πάθος και ένταση την ερωτική σου ζωή. Ενθουσιάζεσαι για νέες γνωριμίες και κυνηγάς το άτομο που ποθείς. Έχεις αυτοπεποίθηση και τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο για εσένα. Κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στη γοητεία σου. Βέβαια, χάνεις εύκολα το ενδιαφέρον σου και αναζητάς κάτι νέο. Θέλεις δίπλα σου ένα πρόσωπο που να σου δίνει ελευθερία και να κρατά σε εγρήγορση το μυαλό και το κορμί σου. Αποφεύγεις το βάθος των συναισθημάτων ή δεν το αντέχεις.

Το άλλο σου μισό: Σελήνη ή Ήλιος σε Κριό, Λέοντα, Τοξότη.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ

Θέλεις ασφάλεια και σταθερότητα. Αυτοπροστατεύεσαι συναισθηματικά, δεν ρισκάρεις και αποφεύγεις τις εντάσεις. Είσαι αμυντική στην ασφάλειά σου, θέλεις να είναι όλα υπό έλεγχο. Δίνεσαι ολοκληρωτικά και κανείς δεν αμφισβητεί την τιμιότητα και τη σοβαρότητα που αντιμετωπίζεις τις σχέσεις σου. Βρίσκεις το άλλο σου μισό χρησιμοποιώντας τη λογική σου. Θέλεις έναν άνθρωπο με καλή εμφάνιση και οικονομική ανεξαρτησία για να απολαμβάνετε μαζί τις ανέσεις. Βασική προϋπόθεση είναι να υπάρχει εμπιστοσύνη. Έχεις πείσμα και επιμονή και είναι σίγουρο πως θα το βρεις.

Το άλλο σου μισό: Σελήνη ή Ήλιος σε Ταύρο, Παρθένο, Αιγόκερω.

Δες περισσότερα στο Missbloom.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα