The Flight Attendant | Βρήκαμε τη σειρά που θα δούμε στην καραντίνα

H Kaley Cuoco επιστρέφει στην τηλεόραση

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΝΤΑΛΕΝΑ ΚΟΥΒΑΤΣΗ

Μετά το τέλος του "The Big Bang Theory” και την επιτυχία που σημείωσε σε αυτό – μην ξεχνάμε ότι ήταν η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός στο Hollywood – η Kaley Cuoco επιστρέφει στην τηλεόραση με το θρίλερ της σεζόν, το "The Flight Attendant”.

Τι συμβαίνει όμως στο "The Flight Attendant”;

Μετά από μια καυτή βραδιά, η αεροσυνοδός Cassandra Bowden ξυπνά στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της στο Ντουμπάι, με ένα πτώμα δίπλα της, τον Alex, τον οποίο υποδύεται ο Michiel Huisman, γνωστός μας από το "Game of Thrones” και το "The Haunting of Hill House”. Όταν αποφασίζει να μην ειδοποιήσει την αστυνομία και να γυρίσει στη Νέα Υόρκη η έρευνα του FBI θα την κάνει να αναρωτιέται αν θα μπορούσε η ίδια να είναι τελικά δολοφόνος.

Η σειρά είναι βασισμένη στο πολύκροτο ομότιτλο best seller του Κρις Μποτζέιλιαν, το "The Flight Attendant" και υπόσχεται να γεμίσει τα βράδια. Μάλιστα στην ομάδα παραγωγής συμπεριλαμβάνεται και η Σάρα Σέκτερ, executive producer του You”.

Το "The Flight Attendant" κάνει πρεμιέρα στις 27 Νοεμβρίου, με νέο επεισόδιο κάθε Παρασκευή, αποκλειστικά στο Vodafone TV!

Το Vodafone TV προσφέρει πλούσιο και αποκλειστικό περιεχόμενο και αποτελεί μια μοναδική λύση ψυχαγωγίας για όλους, μικρούς και μεγάλους.

Τώρα, μπορείς να δεις το "The Flight Attendant" αλλά και όλο το αποκλειστικό περιεχόμενο της ΗΒΟ, δωρεάν αγαπημένες ταινίες και σειρές για μικρούς και μεγάλους αλλά και δημοφιλή κανάλια με άμεση online εγγραφή στο vodafone.gr. Με απλά βήματα και χωρίς δέσμευση συμβολαίου, απολαμβάνεις τον πλούτο του Vodafone TV από το κινητό και το tablet σου με τον 1ο μήνα χρήσης δωρεάν.