Follow us

Πώς να ανανεώσεις το σπίτι σου χωρίς ανακαίνιση

Σε 8 εύκολα και γρήγορα βήματα

MadameFigaro
ΓΡΑΦΕΙ: MADAMEFIGARO
Πώς να ανανεώσεις το σπίτι σου χωρίς ανακαίνιση

Καθώς είμαστε αναγκασμένοι να περνάμε πολύ χρόνο στο σπίτι μας είναι λογικό να θέλουμε να είναι όσο πιο καλαίσθητο και "ζεστό" γίνεται. Όμως, όσο κι αν θεωρούμε ότι ο χώρος μας έχει ανάγκη από ουσιαστικές αλλαγές, ξέρουμε ότι μιά ανακαίνιση προϋποθέτει χρόνο και budget και σίγουρα δεν είναι εύκολη διαδικασία. Πώς μπορείς, όμως, να φέρεις την επιθυμητή ανανέωση χωρίς να κάνεις ριζικές αλλαγές; Η απάντηση βρίσκεται σε μερικές απλές κινήσεις που θα δώσουν μία νέα πνοή στο χώρο και την καθημερινότητά σου.

Καθάρισε, πέτα ό,τι δεν χρειάζεσαι πια και τακτοποίησε

Φαίνεται απλό, αλλά ένα καλό καθάρισμα και μία σωστή τακτοποίηση μπορεί να αναζωογονήσει αμέσως ένα δωμάτιο και να δώσει στο σπίτι μας μία αίσθηση ζωντάνιας και φρεσκάδας. Μπορεί μάλιστα να μας εμπνεύσει να κάνουμε περισσότερα! Καθόρισε κάποιους στόχους σχετικά με την καθαριότητα, την εκκαθάριση και την οργάνωση του σπιτιού ώστε να μην σου πέσουν όλα μαζεμένα.

Κάνε ανακατάταξη στα έπιπλα

Ξεκινήστε επανεξετάζοντας τις υπάρχουσες επιλογές των επίπλων σου. Έχουν το κατάλληλο μέγεθος; Είναι στο σωστό μέρος; Δοκίμασε να αλλάξεις το στήσιμο των επίπλων ή ακόμα και να αποχωριστείς κάποια κομμάτια που δεν ταιριάζουν. Θα εκπλαγείς με το πώς αυτό μπορεί να κάνει τον χώρο σου να φαίνεται πιο ανοιχτός και ευάερος, ενώ ταυτόχρονα θα γίνει πιο λειτουργικός. Επιπλέον, είναι πολύ διασκεδαστικό να μετακινείς τα πράγματά σου και να τα τοποθετείς σε άλλη σειρά. Θα νιώσεις ότι βρίσκεσαι σε ένα καινούργιο δωμάτιο.

Δες περισσότερα στο Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα