Follow us

Πώς θα σταματήσεις να τρως συνέχεια στην καραντίνα

Τα λέμε σε εσένα, κυρίως για να τα ακούμε εμείς.

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM
φαγητό, καραντίνα

Απαγόρευση κυκλοφορίας + τηλεργασία + κλειστά γυμναστήρια + 0 κοινωνική ζωή = αύξηση βάρους. Αυτή είναι η εξίσωση του lockdown. Καθώς τα επίπεδα του στρες βρίσκονται στα ύψη, η έννοια του ωραρίου και του προγράμματος έχει κάνει φτερά και το να φτιάξεις άλλο ένα banana bread είναι το μόνο που μπορείς να κάνεις για να πεις ότι κάτι έκανες και σήμερα, είναι λογικό να το ρίχνουμε στο φαγητό αυτές τις μέρες.

Επιπλέον, ό,τι έχουμε αποθηκεύσει στα ντουλάπια μας για να αποφύγουμε τα πολλά πηγαινέλα στο σούπερ μάρκετ είναι κατά κανόνα παχυντικό. Πρόσθεσε την ανία, την πεσμένη διάθεση και το γεγονός ότι η φόρμα που φοράς κάθε μέρα έχει λάστιχο οπότε δεν νιώθεις ότι άρχισε να σε στενεύει κι έχεις έτοιμο το "κοκτέιλ” που οδηγεί στην αύξηση βάρους στην καραντίνα.

Πώς θα σταματήσεις να τρως;

Αν θέλεις να βάλεις ένα στοπ σ' αυτή την κατάσταση γιατί Χριστούγεννα έρχονται, πού ξέρεις, υπάρχει ελπίδα κάπου να θελήσουμε να πάμε, κάτι ωραίο να φορέσουμε (η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία) άρχισε από σήμερα κιόλας να ακολουθείς πιστά τους εξής κανόνες.

Δες περισσότερα στο Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα