Σταθμός της διάσημης τραγουδίστριας είναι η Νάξος!
Η γνωστή τραγουδίστρια περιηγείται στη φύση του νησιού, στο ψηλότερο βουνό των Κυκλάδων, που έχει το όνομα του Δία, τον Ζα, αποκαλύπτει όλη την παραγωγική πλευρά του νησιού.
Στη συνέχεια, συστήνει στους τηλεθεατές όλα τα προστατευόμενης ονομασίας προέλευσης (ΠΟΠ) προϊόντα της Νάξου, όπως τα ιδιαίτερα τυριά της, τις περίφημες πατάτες, το μοναδικό Κίτρο και μαγειρεύει μαζί με τον Βαγγέλη Δρίσκα "Τορτίγια με πατάτες και γραβιέρα Νάξου" αλλά και "Μελαχρινό Νάξου με σοκολάτα".
Τέλος, επισκέπτεται τα πιο ιδιαίτερα και γραφικά χωριά της Νάξου εκεί όπου μαθαίνει και τα βήματα του παραδοσιακού Αξιώτικου μπάλου.
Συνοδοιπόρος της, ο chef & culinary expert Βαγγέλης Δρίσκας που μοιράζεται τις γνώσεις και την πολύχρονη εμπειρία του στην ελληνική κουζίνα, προσθέτοντας τα απαραίτητα "μυρωδικά" στις γευστικές αναζητήσεις της Δέσποινας.
"My Greece" κάθε Κυριακή στις 20.00 στο OPEN.