Follow us

The List by Clodist: Τα κλασικά κομμάτια του φθινοπωρινού στυλ

Ακολουθείς τις τάσεις της μόδας, αλλά πολύ συχνά πέφτεις στην παγίδα αγορών που είναι in τη φετινή σεζόν και out την επόμενη, γεμίζοντας τη ντουλάπα σου με αναλώσιμα τελικά ρούχα, σπαταλώντας χρόνο αλλά κυρίως χρήμα.

Esquire
ΓΡΑΦΕΙ: ESQUIRE
The List by Clodist

Η πιο φρόνιμη κίνηση για να υιοθετήσεις ένα στυλ που μένει αναλλοίωτο με το πέρασμα των ετών είναι να επενδύσεις στις κλασικές αξίες της αντρικής μόδας, επιλέγοντας κομμάτια που είναι ποιοτικά και ανθεκτικά, αναλόγως την εποχή του χρόνου.

Για την μεταβατική εποχή που διανύουμε, συγκεντρώσαμε τα staple items που συνθέτουν μία διαχρονικά κομψή και στιβαρή γκαρνταρόμπα για στιλάτες φθινοπωρινές εμφανίσεις- εννοείται ότι τα συγκεκριμένα κομμάτια φοριούνται άνετα και τον χειμώνα, αλλά και την άνοιξη υπό την προϋπόθεση ότι φροντίζεις να κάνεις πάντα τους σωστούς για την περίοδο συνδυασμούς.

The List by Clodist

Το δερμάτινο τζάκετ

CAMEL ACTIVE CLODIST

Το biker είναι ο ορισμός του leather jacket. Είναι το δερμάτινο που έκανε μόδα ο Marlon Brando στον "Ατίθασο" το 1953 και έγινε αναπόσπαστο κομμάτι της αντισυμβατικής του εικόνας.

Το αμάνικο μπουφάν

CAMEL ACTIVE CLODIST

Το αμάνικο μπουφάν/γιλέκο είναι η πιο cool εναλλακτική στο κλασικό μπουφάν, ιδανική επιλογή για το φθινόπωρο, που δεν κάνει ούτε κρύο, ούτε ζέστη, για να ολοκληρώσεις από σπορ μέχρι smart casual looks.

Το cardigan

CAMEL ACTIVE CLODIST

Ο ζεστός και old school χαρακτήρας του cardigan, ελληνιστί της ζακέτας που έχει ταυτιστεί άρρηκτα με την αθάνατη Ελληνίδα μητέρα, καθόλου αδίκως, θα είναι πάντα στη μόδα.

Το hoodie

CAMEL ACTIVE CLODIST

Το φούτερ με την κουκούλα φοριέται άνετα το φθινόπωρο αντί για τζάκετ/μπουφάν.

Το τζην πουκάμισο

CAMEL ACTIVE CLODIST

Είτε κουμπωμένο, είτε ανοιχτό με ένα t-shirt από μέσα, το denim shirt όπως κι αν το φορέσεις και το συνδυάσεις δεν χάνει ποτέ την διαχρονικότητά του.

Το μακρυμάνικο polo

CAMEL ACTIVE CLODIST

Το κοντομάνικο πόλο μπλουζάκι που έλιωσες το καλοκαίρι δίνει τώρα τη θέση του στη φθινοπωρινή εκδοχή του, το μακρυμάνικο polo shirt.

Το ελαφρύ πουλόβερ

CAMEL ACTIVE CLODIST

Δεν υπάρχει αντρική γκαρνταρόμπα στην οποία να μην κρέμεται ένα τέτοιο κομμάτι. Ευκολοσυνδύαστο, άνετο και κομψό, το ελαφρύ πουλοβερ παντρεύεται ακόμα και με σακάκι.

Το cargo παντελόνι

CAMEL ACTIVE CLODIST

Το military style δεν φεύγει ποτέ από την αντρική μόδα, γι' αυτό και το στρατιωτικό παντελόνι βρίσκεται πάντα στο προσκήνιο. Διάλεξε ένα που οι τσέπες του να στρώνουν καλά στα πόδια και να μην δείχνουν ατσούμπαλες.

Τα μποτάκια

CAMEL ACTIVE CLODIST

Όταν το κρύο, οι βροχές και η υγρασία κάνουν την εμφάνισή τους, τότε τα sneakers κάνουν χώρο στα κομψά μποτάκια που θα σε κρατήσουν στεγνό και την εμφάνισή σου περιποιημένη παρά τα τερτίπια του καιρού.

Όλα τα παραπάνω ρούχα, υποδήματα και αξεσουάρ θα τα ανακαλύψεις στη νέα, αντρική συλλογή της Camel Active για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2020-2021, η οποία διατίθεται μέσα από τον απόλυτο προορισμό για online shopping, το clodist.gr.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα