Follow us

Helmi: To fashion bazaar που δεν πρέπει να χάσεις

Η εταιρεία Helmi διοργανώνει το καθιερωμένο χειμερινό της Bazaar με εκπτώσεις έως 70%

Yupiii
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII
Helmi Bazaar

Η εταιρεία Helmi όπως κάθε χρόνο, μας καλεί στα κεντρικά της στο καθιερωμένο χειμερινό της Bazaar με εκπτώσεις έως 70% από την Δευτέρα 12/10 έως το Σάββατο 17/10!

Για να μπορέσουμε όμως να συμμετάσχουμε και αυτή τη φορά, επειδή δεν μπορούμε να είμαστε όλοι μαζί, κλείνουμε το ραντεβού μας ώστε να τηρηθούν τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας.

Κατανοώντας τις τρέχουσες συνθήκες της καθημερινότητας, και τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και ασφαλείας, τόσο για τους πελάτες όσο και για το προσωπικό και με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση μας, η Helmi αποφάσισε να διεξάγει το bazaar της με ένα διαφορετικό τρόπο για δεύτερη φορά μετά το προηγούμενο επιτυχημένο καλοκαιρινό bazaar.

Για να εξασφαλίσουμε την είσοδο μας μπαίνουμε στο website της εταιρείας www.helmi.gr, πατάμε στη κατηγορία Bazaar και κλείνουμε το ραντεβού μας επιλέγοντας την ημέρα και ώρα που μας εξυπηρετεί.

Σε κάθε χρονική περίοδο, ο αριθμός των εισιτηρίων είναι περιορισμένος ώστε να τηρείται πάντα το επιτρεπόμενο όριο ατόμων εντός του χώρου.

Στο Bazaar της Helmi, θα βρούμε όλα τα αγαπημένα μας ρούχα άλλα και μια πολλή μεγάλη ποικιλία από παπούτσια, τσάντες και αξεσουάρ για το χειμώνα με έκπτωση έως 70%!!

Πάρνηθος 48-50, Μεταμόρφωση

210 2829800

www.helmi.gr/helmibazaarpage

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα